Situacija je ovakva:
U rukama mi je 3GS 16GB iz redovne T-mobile ponude (jucer dosao).
Nakon svih gluposti oko prijava, odjava, maila,.......sve radi cisto OK.
Danas sam kupio, skinuo i instalirao iGO My way 2009 (EU 1.4 GB).
Osnovna usporedba ce biti sa iGO 8 na mom ljubimcu Touch PRO i po mogucnosti istim datumom i izdavacem karata.
U svakom slucaju pratite ovaj post (koga zanima naravno) pa cu probati pribliziti sto je moguce vise sve dobre i lose strane, a naravno i usporediti sa WM OS-om.
.
Pokretanje aplikacije nakon instalacije je poprilicno brzo i u usporedbi sa WM-om skoro duplo brze.
Prvi puta pita zelite li obnoviti lokaciju putem mreze i ako odaberete NE vise se ne pojavljuje.
Pronalazenje satelita bez pristupa mrezi je odradio za vrijeme dizanja aplikacije i mozda jos koju sekundu.
Na WM to prvi put traje poprilicno, pogotovo ako se dugo nije palila navigacija.
Prvi obrat s obzirom na Touch PRO je taj sto iPhone cesto izgubi na krace vrijeme GPS signal i nema sanse da ga nade ako nije blizu stakla (neba).
Kod Touch PRO (i slicnih WM) signal nade i u pola prostorije i nema pustanja sve dok vidi i samo jedan satelit.
Curenje baterije kod navigacije je kao na starom BMW-u, trosiiiiiii kao lud (ovo je mozda i zato sto je tek jednom napunjen preko noci).
Navigacija = punjac za auto
Kod prvog pokretanja (moze i kasnije u postavkama) pokaze se carobnjak za jezike, govor,........,sat.
Hrvatski je podrzan u tekstu i govoru (teta koja govori se zove Natasa) i identicno je kao na WM-u.
Izgled karte je sto se tice ekrana +5 i tu mu Touch PRO ne moze konkurirati, ali detalji na karti (POI, izgled okolisa i sl.) je puno bolje odraden na WM-u.
Da ne zaboravim, karte sa kojima usporedujem ova dva uredaja su identicne po datumu i izdavacu.
......
Slobodno pitajte detalje jer cu nesto sigurno ispustiti......
.
.
NAPOMENA:
POSTO SAM VELIKI FAN WM-a POSTOJI MOGUCNOST DA CU PONEKAD U OVOM TEKSTU BITI SUBJEKTIVAN I PRESUDITI PREMA GORE NAVEDENOM OS-u !

Bookmarks