Je li tko naručio ili dobio Opti.tv ?
Evo uvelo akciju - snižene cijene za prva tri mjeseca korištenja pa to izgleda ovako:
* * OptiTV Start - 167,00 (231,87)
* * OptiTV Surf - 184,00 (262,11)
* * OptiTV CARNet - 167,00 (231,87)
* * OptiTV HaloHaloHalo Start - 184,00 (262,11)
* * OptiTV HaloHaloHalo Surf - 205,00 (292,36).
Samo bojim se da ništa od toga, bar kaj se mene tiče, jer vraćat se sa 8 mbit/s (u praksi 9 mbit/s) na 5 mb/s m mi nije realna opcija...
Ne razumijem politiku firme s obzirom da se i maxtv i iskontv funkcioniraju uz veće brzine al valjda znaju ljudi šta rade
Max-tv u osnovnom paketu ne nudi programe za odrasle dok ih Opti nudi dva. I to treba uzeti u obzir pri odabiru.
Ima li tko kakva iskustva s programom Opti tv-a?
Ako usporedimo s Iskon trio paketom onda vidimo da on ima 45 programa, uglavnom onih koji valjaju plus dva za odrasle. Cijena im je desetak kuna viša ali nude i 60 minuta razgovora besplatno.
Molim mišljenje onih koji imaju ili Opti-tv ili Iskon-tv
Hmm...
Nitko nista vec 10 dana
Pa dajte ljudi, covik se triba odluciti oce li uzeti Opti Tv ili nece.
Jedino ga interesira ima li dva programa za odrasle ili nema.
Druge stvari su priblizno slicne. Programe za odrasle svi nude kao dodatni programe uz nadoplatu, zato pozurite.
Apeliram na one koji imaju Opti Tv kuci![]()
Ima dva programa za odrasle, kao što i piše na popisu programa na www.opti.tv
Hvala, sad cu mu dati zeleno svijetlo.
e ljudi, ja sam Optimin korisnik već cca.3 godine.
i prezadovoljan sam..
ali malo od mene.. (imao sam 8 mbit ADSL flat do tada)
već 4-5 mj. koristim optiTV (optisurf paket) i moram nešto reći:
mala napomena prije nego počnem..
brzina je DO 5 mbit-a a ne 5 mbit-a.
tako da mi je nekad net taaaaaaako prokleto spor... naravno, dok je optiTV uključen. ali sada dalje!
dakle, koristim telsay uređaj koji sam dobio od optime..
eh sad.. slika je "štekala" ko sam vrag i par puta su dolazili njihovi majstori da bi na kraju ispalo da nije stvar do mog uređaja nego do centrale-nešto-nemam pojma..
e ali baš malo gledam po netu,
dakle optiTV ima 2 uređaja: Telsey FS6 i neki Motorola uređaj.
taj "Telsey FS6" koji ja imam, ima 2 USB slota koji se ne koriste (nadao sam se da mogu gledatiu filmove preko USB stick-a, al ono, ništa!), daljinski je koma.. ne praktičan.. nema "menu" tipku. mislim, ima ali nije direktno "menu"
ali nije to ni toliko bitno..
nego taj uređaj me muči..
na www.telsey.it (...koja je stranica proizvođača)
model FS6 izgleda sasvim drugačije i ima drugačije specifikacije i funkcije.
u garanciji mi piše FS6 model, ali to nije taj!
ja sam pod FS6 model dobio ovo:
http://www.telsey.it/product_details...cat=6&id_p=105
iliti taj neki "BlobBox" ... 100% identičan,sve isto samo ne piše Blobbox na uređaju... tj. nema taj bijeli logo s lijeve strane. sve li liči na neku kinesku-nešto-jeftinu kopiju...
a trebao sam (valjda) dobiti ovo:
http://www.telsey.it/product_details...bcat=6&id_p=36
nazovem u optimu, oni baš i ne znaju o čemu se radi...
Da li netko od vas ima sličnu situaciju ili zna da li da probam zamjeniti uređaj?
P.S.
za buduće korisnike OptiTV usluge, obavezno zatražite da vam ponude sve uređaje, da ne bi došlo do ovoga kao kod mene..
ja sam samo poslao ispunjenu zahtjevnicu i 2 mjeseca poslje, dobio (BlobBox) uređaj..
Ja sam dobio Telsey (tako piše na tv-u kad ga upalim). Na kučištu ima veliki bijeli prozorčić koji svijetli iritantno zeleno kad je uređaj uključen. U daljinski idu 4 AAA baterije (nemreš bulivit)
A zašto bi ti svoga mijenjao?
Bookmarks