Nisu baš pretjerano čudne. Ostavio si uključen autoupdate i skidanjem i instalacijom updatea Bill Gates (šalim se) je shvatio da imaš ilegalne windowse.
Skini s windows aktivation crack za sp koji imaš i trebalo bi se rješiti.
Nisu baš pretjerano čudne. Ostavio si uključen autoupdate i skidanjem i instalacijom updatea Bill Gates (šalim se) je shvatio da imaš ilegalne windowse.
Skini s windows aktivation crack za sp koji imaš i trebalo bi se rješiti.
Pa baš super,a problem je kaj neam net na kompu nego ja idem preko moba...tak da,nist od tog...a i da kad upalim komp odmah mi ide kao na net nesto valjda da se skida...jel to moguce skinit ovak negdi dalje il ja to moram bas sa svojim kompom skinit da bi uspjelo?joj kad mi majstor instaliro svoje cdeove za windows i uvijek neka sranja sa kompom...****** već
Ej,kad ovo instaliram komp mi se resetira i tak uvijek.nevrijedi nis.eo danas przim cd i komp mi se ugasi i tak nekad bude.nekad se nece ugasit.frendica kaze da je i njoj tak bilo i da je to virus jer mi se kao uvijek spaja na net i kad bi oso na net,aktivirao bi virus?sad jel itko zna kak da sta radim.neam antivirus jer sam ga deinstaliro a kad ga instaliram pol opcija mi neradi!
Bookmarks