sta mislite kolke su sanse?
sta mislite kolke su sanse?
dobar grah daleko se čuje
mogao bi, pa da mu to bude mreza kao tomato vipu!
nema se novaca za investicije pokrivanje signalom je skupo i mislim da ce tele2 tu odustat!
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
rekao bi da su male jer tele2 je jeftin i ima dobru ponudu mobitela prepaid/postpaid
ima dosta korisnika, a i ja razmišljam da se vratim k njima
sve u svemu ne bi bilo dobro da se to dogodi jer bi glavni konkurenti bili vip i t-mobile,a sudeći prema prepaid ponudi vipa dosta korisnika bi otišlo k t-mobilu, a i mogli bi dići cijene ovako bez tele2...
Ja bih rekao da su velike, jer nema svoju infrastrukturu, a to je najbitnije, ovo šta si ti naveo to je u ovim tržišnim uvijetima Teletu minus.
To ti je kao da se baviš taksi prijevozom, posuđuješ auto od konkurencije, a jeftiniji si. Kako možeš naprijed?
Druga stvar je što im je T-mobile "stopirao" usluge za poslovne korisnike (od kad su u roamingu sa T-mobilom nisu niti jednu novost i tarifu izbacili), a svi znamo da je tu najveća lova.
Ja im želim svu sreću u radu, tako da ljudi što manje troše na telefoniju, ali mislim da to još neće dugo trajati.
Može preuzeti vlasništvo, ali ne može prebacit infrastrukturu i korisnike pod T-mobile. Iskon i dalje postoji, ima svoje poslovanje, korisnike. Čak i da se to dogodi sva tržišna pravila i dalje vrijede, samo se vlasnička struktura mijenja. Znači ili može preuzeti konkurentsku firmu i voditi je i dalje kao konkurentnu firmu (za namjerno vođenje firme u propast se u normalnoj državi završi u zatvoru) ili Tele2 može otkazati koncesiju, a samo infrastrukturu prodati.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
zar su ih toliko nazivcirali (uzeli korisnika) da ih zele kupit?![]()
gidi jap!
nema nikakve sanse da se to dogodi
Možda infrastrukturu ali brend sigurno ne.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Bookmarks