= Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
istina, al opet, da je bio u autu, vjerojatnost da bi sada bio ovdje je veca..

jbg, puno sam poznanika i prijatelja (medju kojima i prvog susjeda vrsnjaka - inace profesionalnog vozaca mototrka (isto nije bio kriv, frajer mu jednostavno oduzeo prednost)) izgubila na dva kotaca..
ne mogu si pomoci. mrzit cu ih dok sam ziva. meni su motori smrt na dva kotaca.

al ne slsuajte mene. ja sam samo glupavo zensko koje bi zabrabilo za komercijalnu proizvodju ikoje prijevozno sredstvo koje moze ici brze od propisima dopustene brzine! sta ce nam auti i motori koji potezu 300 km/h kada ih nigdje ne smijemo voziti?!
Znas, prvo sto sam pomislila kad sam saznala, bilo je "treba ih sve zapalit", nakon toga, racionalnije razmisljanje navelo me na zakljucak da treba zabranit voznju po cestama vozilima koja idu vise od najvece dozvoljene brzine.

Ali, da je on tu, sad bi ti reko "Ali to je bolje od svega, pa i od sexa, da mi netko to oduzme ubio bi se odma". A nije bio ni glup, ni neodgovoran, ni nezreo sto bi mozda zakljucio netko tko sastrane cuje ovu izjavu. Jednostavno je imao strast prema njima i koliko god mi je zao sto nije imao neke druge strasti, toliko sam se naslusala o tom motoru i tome koliko je to dobro i koliko je nepravedno sto svi imaju predrasude prema njima, da sam pocela shvacat te bikere. S obzirom na to koliko ih je volio, mislim da mu cak ni sad ne bi bilo drago da seremo po njima, pa ostavimo tu raspravu za neko drugo mjesto i vrijeme...