Zar nisi čuo za Yahoo widgets?
Ima i nekoliko (339) satova
Zanima me da li postoji neki program da mogu imati sat koji bi bio uvijek prikazan- i kada gledam film, i kada ništa ne radim, i kada igram neku igru...?
Uglavnom, samo mi treba rudimentalan sat- bilo bi bolje da je digitalni (ne da mi se razmišljati koliko je sati na analognom) i što manji.
Može i neki koji se plaća- pa ga "kupim" ako treba.
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Zar nisi čuo za Yahoo widgets?
Ima i nekoliko (339) satova
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Čuo sam, i instalirao (BTW, Firefox 3.5.1 nije htio instalirati widgete).
Ali, nije to to.
Sat je vidljiv kada surfam, ali kada gledam film (fullscreen WMP) ili igram igru- ne vidi se.
Ja bih (ako uopće postoji) sat koji bi bio baš iznad svega- i fullscreen filma, i igre i svega ostaloga.
Da uvijek vidim vrijeme, što god radio.
Ovaj widget je fora, ali nije preko svega (naravno, namjestio sam u opcijama widgeta keep on top of other windoows).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
To uopce nije tako jednostavno. Da to postoji, onda "fullscreen" kao takav ne bi vise imao smisla (smisao aplikacije u fullscreenu je da je iznad SVIH drugih aplikacija). Da ne spominjem DX direktan pristup hardveru, raznorazne graficke modove... Ja sam trazio slicnu stvar (volume indikator, htio sam da se vidi i u igrama i sve), pa sam onda skuzio koliko to nije jednostavno (recimo samo da nisam nasao nijedan softver koji to moze).
Dobro ti je Vert rekao, stavi si sat kraj kompa i uzivaj, ako te veseli zalijepi ga na monitor.![]()
![]()
Zalijepiti ću na ekran- da mi bude preko svega
Taj volume indicator- jedino sam vidio na laptopima da je preko svega (onako neupadljivo zeleno).
Trebaju onda napraviti fullscreen i master fullscreen
Jedan je onako za bilo koju aplikaciju, a master je neki tako "indikaotrski" programi i i slično![]()
...probaj sa http://www.irnis.net/soft/aclock/ - dobro nisam ga još testirao sa fullscreen filmom ali je dobrano uočljiv sa svim ostalim aplikacijama...
Što se tiće vidljivosti bilo čega u igrama osim njih to je već malo teže...
Ali za napredne je iovako dualscreen konfa...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Bookmarks