Android 2.1 je radikalno razlicit od Androida 1.6/1.5.
Googlaj malo, koliko znam razlike su prevelike sad za nabrajanje...
Na nekojem forumu sam čitao još prije par tjedana, da bude brži Timescape i Mediascape poslije upgrade-a. + sto posto da nova verzija bude malo uvećala vrijednost SE X10-ke u pogledu konkurencije. Još nisam testirao uživo u ruci Mediascape i Timescape, ali mislim da ni tako nije loš, tj. može se kupiti mobitel...![]()
Android 2.1 je radikalno razlicit od Androida 1.6/1.5.
Googlaj malo, koliko znam razlike su prevelike sad za nabrajanje...
evo razlike
ništa posebno, x10 već ima većinu stvari koje dolaze s androidom 2.1 tako da taj update i nije toliko bitan.
evo jedna dobra vijest što se tiče updatea
Zadnji uredio dejo6 : 05-05-2010 u 17:28
Bok,
da se pohvalim da sam od sinoc ponosni vlasnik Xperie X10, ovo mi je prvi Android telefon. Nisam gajos 100% upogonio i nakrcao aplikacijama, ali za sada samo pohvale.
Ekran jasan i relativno precizan, muzika u slusalicama O.K. Youtube predobar.
Ono što me muči je pozadinsko osvjetljenje. Stavim ga na najjače i sve se vidi super, medjutim, kad ode u i vrati se iz standbya osvjetljenje mi je lose.
Dogadja se bez obzira na dal je automatsko osvjetljenje ukljuceno ili ne. Htio bih ga nastelati na neku fiksnu razinu i da tako bude uvijek. Mozda ima neko iskustva?
Edit: Mozda ima veze sto mi je baterija pri kraju? Ipak mislim da bi se to trebalo dati postelati.
Neki ljdi imaju problem za svako rješenje....
kad ti baterija padne ispod 10% osvjetljenje ekrana se smanji. kad napuniš bateriju opet će bit po starom. al savjetujem ti da staviš osvjetljenje na automatsko, duže će ti trajat baterija.
pa i nije. možda jedino za igre bi dobro došao.
Um, ti znas da je multitouch neophodan za npr. pinch zoom, jelda?
A pinch zoom zna biti izuzetno koristan, vjeruj mi...
Inače nisam dobro rekao, Xperia X10 neće imati multitouchMislite da i tako vrijedi ga kupiti?
Ah taj divan multitouch, imam ga na Legendu, nemam ga na X10, koristim X10, mislim da sam dovoljno rekao... pinch to zoom dobro dodje, no da je must have, nije, to je samo marketing Applea. Jedan momak na xda developers je dobro rekao, how in the hell I can zoom with multitouch when I am driving![]()
Ne znam, ja na G1 imam custom ROM s kojim dodje pinch zoom, i meni se to toliko svidjelo i tako mi je nekako prirodno sjelo da sam totalno iskljucio prikaz onih gumbica za zoom in i zoom out.
@mirko20,
Pinch zoom, ako nisi vec skuzio, je da zumiras sa dva prsta, sireci ih (zoom in) ili ih skupljajuci (zoom out). Siguran sam da Google zna jos vise o tome.
@dejo6,
Zapravo ne, ako je bas takva potreba, mogu i s jednom rukom pinch zoomati.
Ali da, prakticnije je sa dvije. No onda opet, i dosta drugih stvari ionako radim s dvije ruke...
Pozdrav ekipa, trebam pomoc. Naime imam X10, ali SAMO x10, nemam njegove slusalice itd.
Kupio sam si super slusalice, ali one nemaju mikrofon...e sad, za stari w810i sam imo prikljucak koji je bio mikrofon i na njega su se mogle spojit bilokoje slusalice na 3.5mm jack.
Trebam istu stvar ali da nema taj stari SE prikljucak nego da je 3.5mm. Nesto poput ovog.
Ima li nesto slicno za kupit i di to kupit?
btw. cuo sam i neke glasine da x10 prihvaca samo SE mikrofone, da sa drugima ne radi...pa ne znam koliko je to istina? hvala
Ljudi u dilemi sam za X10 no jako bitna stvar koju mi je napomenul Srki da pitam ovdje dali se aplikacije i igre mogu instalirati na karticu mobu.
Pod uvjetom da ne izvodim nikakve experimente.
Thx.
Astral07 za slusalice mislim da ti pasu i od Nokia mobova bar kod mene na x1 rade od 5130xm i obratno.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Tocno tako.
Aplikacije mogu lako na karticu, ali ne bez barem nekoliko trikova, u prvom redu - rootani telefon.
Al momci, Xperia X10 ima najveci prostor za pohranu programa trenutno na trzistu, 1GB, stoga zasto na karticu? HTC Desire i ostali imaju po 512 MB-a pa im je cisto ok.
Hvala na odgovoru decki. Vidis betleman ili nisam videl ili nisam skuzil da X10 ima toliku internu memoriju.
Hvala isto HCSC i ravilov na komentaru,evo bas sam danas bil u Vipu i kazu prva i druga posiljka X10 je planula a ovaj tjedan trebaju dobit druge i izgleda da bi bila nova verzija softa.
E to sad jedva cekam imali su samo maketu i to crnu jednostavno krasno.
Htc Desire pa i Legend ist su mi istou igri osobito Desire koji mogu dobiti jako povoljno,a Se Satio mi se dopada zbog nekih stvari ali minus navodno dosta slaba baterija i onaj sugavi Se konektor.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Pogledavši danas forum sam vidio, da poslijed nagradne igre za X10-ku, je SE pokrenuo jednu i svezi Vivaz-a. U drugom topic-u sam vidio link, pa mislim da nije ni tako teško, štoviše zabavno je. Ako napraviš jedan video sa Vivaz-om, i ako ga uploaduješ, onda možeš pobijediti jedan put u Dubai ili Istanbul... Sada trenutno žaljim, da sam previše se bavio sa X10-kom, mada znam da Vivaz nije baš za mene...![]()
Bookmarks