Jel ima neki dobar sajt za Android aplikacije?
Imas X10? Ili za drugi mob ti treba?
www.androidfreeware.org
www.androiddownload.org
Igre:
www.androgamez.com
Za neke od ovih nisam ni znao da postoje..zahvaljujem jos jednom na linkovima koji su postavljeni![]()
Hvala ti jasmine ko od srca,brate moj,olakshao si mi zivot!
Vidim da sve više od vas imate već X10-ku, pa me intersira: da li ima slabije točke? Mislim da bi dobro bilo znati prije kupnje te informacije, koje SE sto posto da neće prijaviti... + znam da je bez multitouch-a, mada ja smatram da ta funkcija nije baš najvažnija, ali zato me intersira kako radi bez toga...
+ točno što je u kutiji, mislim da kakav plus ima pored headset-a i punjača...
Thx!![]()
Sto se tice multitoucha, to se vjerojatno dade srediti custom ROM-om.
Tako je na G1, a ako on moze...![]()
Nemam pojma, nije da imam X10...
A za nagradnu igru - po meni, unlikely. Sorry.
A sad, citaj ili ne citaj![]()
ako ga imas napisi tocno sto si dobio,ako vec odgovaras..
da se razumijemo, standardno ne postoji
u razlicitim ducanima se dobije razlicita oprema.
pa onda lijepo napisi di si ga kupio i sto si tocno dobio, ako nije tesko![]()
standardno= mobitel, baterija, punjač, usb kabel, slušalice i hrpa papira.
kupljen u t-mobileu
(napisao odgovor a se izbrisao.... grrrr..... ponovno sam trebao upisati...)
Hvala! Mene bi više zanimalo, da pored tih "standardnih" stvari ima li u kutiji auto-punjača? Mislim da za mobitel od vrijednosti 4.500 kuna već bi trebali dati besplatno...
A drugo pa je kartica za memoriju, kolika je? Ako je manja od 8 Gb-a, onda moram i to si kupiti...![]()
Za koliko si ga kupio?
Nemas auto punjac, no uredjaj dolazi sa memorijskom karticom od 8 GB
(opet je izbrisao se.... grrr.....!)
No, još jedanput:
Thx! Samo sam htio znati, da koliko je jedan auto punjač za X10-ku, jer mi jednostavno treba. Puno putujem, pa nemam vremena na benzinskoj pumpi na punjenje... Kada sam još imao nokiju, onda sam potrošio na auto punjaša oko 9 eura, mislim da ni taj nemože biti puno skuplji - zbog toga nerazumijem zašto nisu mogli jednog besplatno...
Jedan prijatelj si je kupio Iphone i dobio je kao poklon... no comment...
+ htio bi znati da za ima li i veće memorijske kartice za X10?
Sigurno nije tako skup kao punjač za iPhone. Mislim da oko 10 eura, ne više od toga. Uspio si iskoristiti timescape i mediascape funkcije?
Ne znam kakvi su to punjaci za iPhone, valjda su od zlata ili nesto.
Koliko ja znam, za X10 (koji je vjerojatno tipican HTC) mozes koristiti manje-vise bilo koji auto-punjac koji ima USB izlaz (naravno, u kombinaciji s kabelom koji dodje uz X10).
Hm? A zasto ne bi bilo? Kupis vecu i gotovo.
O ukusima ne vredi raspravljati, licno meni telefon je jako lijep, a ostao sam bez teksta kad sam vidio diplay, da sada najjaci ekran koji sam vidio na telefonu, odusevio me po svemu, jednostavno predivan...
Hvala!O auto-punjaču samo toliko da sam već imao problema s time, odnosno, da sam probao ga puniti sa posuđenom punjačom, koji bi trebao biti dobrim, a mobitel mi je pošeo puniti sebe i za tri minuta već je stao punjenje... Više od sat vremena sam se igra s njime, što me je jako iznerviralo u autu. Naravno trebali bi imati firme standardne punjače, ali nije sto posto da i imaju... jer tako prodaji više...
Veća kartica bude mi trebala mislim kasnijem samo sam pitao za njega...![]()
Dobar je mali, ali nek ne zaboravimo da još je samo Android 1.6 operacijski sustav na njemu, pa ja bih čekao još 3-4 mjeseca do upgrade-a na 2.1 za hvaljenjem...
Inače zaista nije loš, samo da bi mogao nekako ga dobiti jefitnije...![]()
a što se točno dobiva upgradeom na 2.1?
Bookmarks