Možda je već netko pitao, odnosno rekao ali nisam baš zamjetio. U svakom slučaju zanima me da li je moguće isprobat ga negdje tipa T-mobile ili Vip u ZG?
jeli moze ko reći kakva je reprodukcija priko zvučnika? kvaliteta, glasnoća...ako je moguće usporedite sa n95 8gb![]()
Možda je već netko pitao, odnosno rekao ali nisam baš zamjetio. U svakom slučaju zanima me da li je moguće isprobat ga negdje tipa T-mobile ili Vip u ZG?
evo malo glasina za update na android 2.1 i multitouch
Ja još nisam odlučio: možda ću ga kupiti, možda ne.Rate su dobre, ali cijena je i tako prevelika... Dobro bi bilo dobiti jednog za poklon od SE...
Prema vašim komentarima mislim da nije loš mobitel X10, ali ja bih nekako ga još testirao...
O Vip-u: mislim da onaj tip, koji je ti prodao mobitel nije ni jednog vidio prije. Trebao je ti znati na sve pitanje odgovoriti, jer on nudi ti uslogu i ti kupješ - a nemožemo ni reći da jeftin stvar. Ako ni na tako jednostvano pitanje nije mogao odgovoriti, onda no comment...
Ja se još dvoumim između HTC Desire i Sony Ericssona Xperia x10. Malo sam gledao po netu i oba su super mobitela.
zanima me dal je istina da se xperia x10 može kupiti u T-Mobile-u na 10 rata?![]()
Bok bok momci
Sada sam naletela, surfujuci net, ima jedna nagradna igra u kojoj mozete da osvojite X10-ku))))))
Gdje ima,ocu ja to osvojit!![]()
Evo i linka nagradne igre, srecno svima)))
http://www.xperiaxten.com/index.php?pmLang=hr
Pa sad dal točno na toliko rata ne znam,ali sigurno da možeš na više...a kad bi ja razmišljao koji da kupim od ta dva, glavna stvar bi bila da pogledam koji operacioni sustav ima..i mislim da je Android 2.1 u malo većoj prednosti..
Za nagradnu igru nisam čuo,a i obično nemam sreće ja u tim stvarima..![]()
Ma ko bi docekao te nagradne igre...mislim da je najjednostavnije otici ravno u ducan i kupiti ga pa ga odmah imas![]()
Ni ja ne vjerujem da baš pomoću jedne nagradne igre budeš mogao osvojiti najlakše taj mobitel. Odeš i kupiš za ratu, ako baš bi ga htio, a nemaš pare, taj link je dobro samo za testiranje Timescape-a...
Nemoj se previše nadati, ali ako ni ne probaš, onda zaista nemaš šanse da pobijediš... tvoja je odluka...![]()
Mirko, ko ne vreuje da moze pobediti, taj nece nikada ni uspeti nesto da osvoji.
Hvala na pametnim riječima mala!
Šalim se!
Imaš istinu, naravno. I ja vjerujem u sebi, ali ako je mala šansa, onda ne volim gubiti vrijeme na igrice. pogledao sam i poslao jednu poruku, vidim da funkcionira, i meni je to važno. Ako pak budem poželio jednu X10-ku, onda budem ga kupio... http://cafe.mobil.hr/images/icons/icon6.png
Bice srece da ga i ja dobijem![]()
OK, tko hoce igrat tu igru nek igra, tko nece ne mora.
Ovo je tema o samom mobitelu, pretjerane rasprave "sa strane" se racunaju kao off-topic.
Nepratim baš temu, ali kolika je cijena ovog mobitela u simpa paketu?
Kakva je ono cijena od ~1500 kn u T-Mobile-u? Neka preplata?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Malo smo se popričali sa jasminčicom, mislim da iako smo malo pretjerali ostali smo u toku topic-a... o nagradnoj igri samo toliko još, da zato napišu ljudi jedan drugome informćaciju o takvim stvarima, jer se možda nadaju u osvojenju jednog mobitela od 4500 kuna...
U tome naravno imaš istinu, da taj topic nije o nagaradnoj igri, zbog toga nećemo više o tome da pričamo.
O timescape i mediascape smijemo se bez "off topic-a" pričati?
a jeste stvarno je jako kvalitetan mobitel, jos kada dodje refresh, android-a i umesto 1,6ice stigne 2,1 bice veselorazmiljam da ga menjam moj mob sa ovim. Sonny ericsson je stvarno prijatno iznenadio... a bilo bi prejako da me ubode sreca i na ovoj nagradnoj igri!
ps mozete pogledati i kako funkcionira timescape (tamo gde je i ova nagradna igra) - pogledajte
http://www.xperiaxten.com/index.php?pmLang=hr
Imam problem sa X10, telefon radi ali jučer i danas poslijepodne neće da zvoni, kad to primjetim ocu podesit zvono u postavkama nemogu uć u njih, neradi ni mediascape ni ostali programi kao zacrni ekran ne skroz ostane na vrhu ona traka obavijesti, moram ga izgasit. Dal se nekom nešto slično dešava, inače telefon je dobar.
U odnosu na nokiu 5800 recimo dosta tiše u slušalici telefona na ulici na max i opet moraš pazit na to, handsfree na zvučnik iznenađujuće dobro dok mjuza na zvučnik 60% od 5800. Nadam se da sam pomogao.
Instructions on installing the HTC keyboard on the Xperia X10
1. Firstly you should prepare your X10 for third party software installations:
-Press the MENU key and follow Settings > Applications
-Ensure Unknown Sources is ticked
You will receive a warning when ticking this box and you should of course be careful that you only install software of trusted source
2. Next you should install a file manager which is capable of handling .apk files for installation:
-Download a free file manager from the Android Market such as Astro
Other file managers are available
Alternately you can install apk’s directly from your PC with this software
3. Now you can download the HTC keyboard and transfer it to your SD card:
-Attach your phone to the USB cable and, via the “USB Connected” notification, choose Mount for file transfer
You may need to setup the drivers if you haven’t already installed the Sony Ericsson software
-Alternately you can remove your SD card and access it through a USB reader
-Download the latest highres version of this modded HTC_IME
All credit goes to jonasl
-Save the zip file to your computer and extract the files .htcime, HTC_IME.apk & Clicker.apk
-Copy .htcime to your SD root directory
This file contains setup information for the modded keyboard
-Copy HTC_IME.apk to your chosen location of the SD card
This file installs the HTC Touch Input keyboard
-Copy Clicker.apk to your chosen location of the SD card
This file enables screen calibration and is optional
4. You can now disconnect your X10 from the computer and install the apk’s:
-Select Turn Off USB Storage from the Android notification bar and press Turn Off
-Open the file manager you installed in step 2 and browse to the location you saved the apk files to.
-Click on HTC_IME.apk and select Open App Manager
The options may vary in different file management apps
-Press Install to begin the installation or Upgrade if installing over an older version
-Follow the installation process as normal then press Done and return to your file manager
-Click on Clicker.apk if you wish to install the calibration tool and follow as above, skip this step if you do not wish to use the calibration
5. The keyboard is now installed but needs to be activated as an input option:
-Press the HOME key then MENU and follow Settings > Locale & Text
-Ensure Touch Input is ticked
-Now long press any text input box and choose Input Method where you will see the new Touch Input option
-Select this and enjoy vastly improved typing on your Xperia X10
Isprobao radi, ćini mi se da su slova "tipke" veće na ovoj tipk.
Zadnji uredio tom866 : 24-04-2010 u 16:59
Ako neko ima nađe neku dobru app za x10 nek je preporuči.
Zadnji uredio tom866 : 24-04-2010 u 17:04
evo imam ga već par dana i mob je jako dobar!!
ali ima i malih zamjerki: - slab zvučnik, čak i pri pozivu(razgovoru) jako tih
-baterija jedva 2 dana izdrži ( po danu 4-5 poziva (kratkih), 5-6poruka, i ukupno 15ak min. bezveznog zujanja po mob-u)
-nema radio,
- voli bježat iz ruke , a nije ti baš svejedno ako ti mob od 4000kn padne , hahah
ukupnod svih mobitela u ponudi samo je Iphone3GS ipak malo bolji- haha
samo me još zanima kako instalirat ove igrice http://www.umnet.com/mobile-games/2-2758-0-000-0
čuo sam da trebam prvo skinut neki program na mob pa onda...
pa ako neko zna više bio bi mu jako zahvalan (može link) !
pozdrav!!
EDIT:
evo našao sam ako još nekog to muči ..
skinete na mob ASTRO FILE MANAGER, instalirate i sve radi !!
Zadnji uredio ravilov : 25-04-2010 u 19:49 Razlog: koristi gumb Uredi Post!
a kako sa astro file managerom instalirat java aplikacije?
baterija će ti duže trajat nakon neka dva tjedna punjenja i pražnjenja
Objavili su i drugu seriju kodova...sad treba samo da sacekam i trecu i da budem najbrzi..
http://xperiaxten.com/index.php?pmLang=hr
Bookmarks