I kakvi su dojmovi? isplati li se?
I kakvi su dojmovi? isplati li se?
Probao sam na x10 primiti drugi poziv - poziv na cekanju. Ali ne ide. Na ekranu mi se pojavi drugi poziv, ali ne mogu prihvatiti taj drugi poziv.
I jos mi se i zaledi mob u tom trenutku. I kod jednog kolege se to dogadja.
EDIT: Jel mi može tko pomoći, jel se i vama to događa?
Zadnji uredio mobber : 07-04-2010 u 12:54
@Dava_2
Pa dobro..ali ipak bice za neko vrijeme i nadogradnja Android 2.1..tako da misli da to nece prdstavljat toliku prepreku za buduce korisnike ovog mobitela...
Tu prije svega mislim na mnogo veci broj aplikacija
Napisao si da si probao drugi poziv na x10, ali ti ne ide + se i zaledi...
Isprobao sam x10-ku, ali nisam imao s njim takvih problema. Ne samo da se nije zaledio, nego sam mogao birati, koji poziv ću primiti od dva "testovnih" poziva.
Nisam ni od drugih čuo za taj problem. Mislim da bi trebao mobitela pokazati u servisu SE nekome, on bi mogao ga pogledati ...
Po meni se isplati..o dojmovima mobitela evo imas ovdje na ovom sajtu:
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...a_x10-2964.php
A i koliko vidim pojavio se od danas na stranici T-mobile-a,u skoro svim tarifama..![]()
Evo gledam kod T-Mobile,mene jedino zeza sto ja nisam kod njih na pretplati nego u Vip-u,pa
mi je problem sa sim karticom,treba bi ga onda dekodirat...sacekat cu jos malo,mozda ga ponude i
oni.
Trebalo bi biti za tjedan dana i kod Vip-a, ali oni su mislim kasnije naručili stvari, pa tako i kasnije bude kod njih u prodaji.
+ ako ti jako treba taj mobitel, onda već možeš otvoriti račun i kod t-mobile-a...![]()
Hvala na informaciji!
Odmah ću i pogledati stranicu vip-a, što misliš t-mobile ili vip ima bolje tarife?
Vipov komplet uz 50% popusta prvu godinu je prava stvar
baci malo računicu na papir...
a uz komplet 400 dobiš mobač za 9 kn![]()
Nije loše, ali popust daju te firme onda, ako na odgovarajući vremenski period ostaneš kod njih... koliko je kod vip-a to, godinu dana ili dvije?
+ važno je da u kojoj tarifi nudi to vip. Ako je preskupa ona tarifa za mene, onda je vrijednije kupiti i za malo više taj mobitel...
cijena samog uredaja u vipu 3799kn
http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl...i/-/phone/1610
----------Sony Ericsson----------
Pogledao sam i ovaj link, a i web stranicu t-mobile-a. Ako čovjek kupuje bez ugovora obveznog trajanja od x mjeseca, onda zaista je Vip jeftiniji - cijena je 3799 kuna... ali ako podpišeš ugovor obaveznog trajanja od 24 mjeseca, onda - ovisno o tarifi - je već T-mobile jeftiniji. Tako gledavši cijene mislim da t-mobilev cilj je da oni kupuju kod njega, koji nemaju dovoljno love u džepu, ali za nekoliko mjeseci ili za maksimum od godinu dana već mogu X10-ku isplatiti... a Vip baš suprotno...![]()
Potvrdujem ista stvar se i meni dogadja na X10.
imam ja jedan gadan problem. onaj slider za otključavanje mi više ne ide u desno nego se nekako prebacilo u lijevo a to mi je malo nezgodno jer sam dešnjak. kako se to može vratit?
na treba našao sam!
Zadnji uredio dejo6 : 13-04-2010 u 17:54
Mozda da kažeš svima što je bio problem i objasniš kako si ga rješio?![]()
Evo i ja sam danas postao vlasnik jednog. Kupio u VIP-a za 9 kn
Do sad sam koristio isključivo symiane, ovo mi je prvi susret s Androidom.
Uglavnom, prvi dojmovi su izvandredni i mislim da ću bit jako zadovoljan s njim. Instalirao sam ponešto aplikacija i lagano počeo popunjavat memoriju.
Jedna mala napomena za sve one koji će ga kupit u VIPa. Pitam lika šta radi u njihovom centru da ima li uz njega kakva SD kartica, na šta mi je odgovorio da NEMA.
Kupim ja jednu od 8GB, dođem doma počmem ga sastavljat kad unutra stoji jedna takva
Nego trebala bi mi mala pomoć. Do sada sam imao Garmin navigaciju u mobitelu. Koji bi bio najbolji izbor za Android i ako može link.
EDIT:
Još jedna stvar. U kojem formatu mi je najbolje ubacit video u njega? Ubacio sam AVI, ali mi nije preko cijelog ekrana. Ili ima neka fora u njemu da se raširi slika?
Zadnji uredio ravilov : 15-04-2010 u 02:53 Razlog: koristi gumb EDIT!
Meni u VIP-u uvijek raskopaju kutiju da vidim sto dodje u paketu. Tebi nisu?
Sto se tice navigacije, postoji poseban Android podforum, pogledaj tamo.
Sto se tice videa, pretpostavljam da bi najpogodniji bio MP4?
Takodjer, koristi gumb Uredi post umjesto postanja zaredom.
rijesis to tako da taj slider drzis i da ga pomaknes lijevo ili desno , ovisno gdje ti je postavljen i on se sam prebaci![]()
hahhaa kako ti ovaj u vipu bacio foru ^^
ovo sto se tice gledanja video , kad upalis video recimo ima jos jedna opcija odes na postavke kad gledas video ( youtube) i samo odaberes high resolution...
Bookmarks