jel ima to čudo FM transmiter (odašiljač dakle, nemoj da se netko pametan nađe pa kaže "pa radio sam slušao i na mom t610" il neznam koji ga je prvi imo)?
evo pala cijena, ono, skroz. sad je isto kao i HD2 i N900. u engleskoj, naravno. i piše 19/2 da izlazi. u engleskoj.
kaže onaj lik eldar imaju problema sa proizvodnjom dovoljno uređaja, tako da ih neće dovoljno biti u tim prvim isporukama.
jel ima to čudo FM transmiter (odašiljač dakle, nemoj da se netko pametan nađe pa kaže "pa radio sam slušao i na mom t610" il neznam koji ga je prvi imo)?
Manje-vise sve novije iz N serije... Evo, tu su svi mobiteli koji ga imaju http://www.gsmarena.com/results.php3...xt=transmitter
Nokia ima svoj podforum...
Pozdrav, evo dobio sam jucer x10, dosla ravno iz Japana. Nisam vidio thread za nju pa ako postoji, ispricavam se na otvaranju nove teme.
Ako nekog zanimaju slike, mogu stavit ali ima ih dosta na netu pa mislim da je nepotrebno.
Inace imo sa prije neka 3 tjedna X2 u rukama na koristenje i moram rec da je razlika nebo i zemlja, u korist x10.
Brz je, lagan, elegantan, ali ono sto me najvise smeta je sta browser nema flash player pa se za youtube jos uvijek mora koristit posebna aplikacija, da li se to ikako moze rijesit?
Isto tako, ima preglednik dokumenata, word, pdf, excel itd...a da li ima neka aplikacija u kojoj bi se mogli i stvarat dokumenti?
Primjetio sam da nigdje nema nista slicno "file explorer-u", ili se varam? Kako pristupit podacima na kartici, a da nije preko Mediascape-a?
Mozda ova pitanja spadaju vise pod sam Android dio foruma, ali nisam nikad imo Android mobitel u rukama pa ne znam puno o njemu.
Sta mislite da li ce biti moguce upgrejdat na ver2.0 androida sa sadasnje 1.6?
pitajte slobodno ako vas nesto zanima, rado cu odgovorit ako mogu
poz
edit: btw samo da nebi mislili da sam nekakav bogatun, dobio sam ju samo zbog dobrog prijatelja i to prakticki besplatno...
Zadnji uredio Astral07 : 26-02-2010 u 16:07
Rdje postavljaj pitanja pod androidom jer ti ovdi skoro nece niko gledat
Ja bih ipak volio da ti staviš slike (ne ovdje, ima poseban podf za to), mogli bismo ih i komentirati, a ti bih mogao reći pod kojim opcijama su uslikane, itd..
Nisam nikada imao Android, ali mislim da sve aplikacije možeš naći na Android Marketu.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
ok, slike mogu stavit, samo da prvo imam nesto slikat...budem preko vikenda
evo samo jedna ovdje, postavke su makro, 6mpx 16:9, sve ostalo normal
edit: hvala na linkovima
Zadnji uredio Astral07 : 26-02-2010 u 16:52
Otvorena nova tema za X10 slike u prikladnijem podforumu, te takodjer jos jedna za komentare na slike.
mene zanima koko traje baterija na tom mobu i koko je velik...kako stoji u ruci??
pa dimenzije imas na gsmareni, u ruci je super, nema problema, baterija traje ovako:
idle time: 426h
talk time: 7h 42min
video playback 5h 18min
audio playback 10h 42min
web surfing 6h 10min
tako kaze aplikacija batterytime lite
a sad meni posto sam ga tek dobio i dosta radim po njemu traje recimo 2 dana ako je po noci ugasen znaci recimo 48h - 18 = 30h prckanja po njemu, ne bas konstantnoh al ono, tokom dana dosta upotrebe
zna li netko hoće t-mobile dobit x10?
Izgleda da hoce,a izgleda da ce ga i vodafone dobiti,malo poslije t-mobile.
Http://blog.se-nse.net/t-mobile-x10-on-sale/
evo na gsm areni stoji da je u prodaji po cijeni od 480eura sto bi bilo oko 3500kn ali nema sanse da bude ta cijena kod nas.... ako je vivazu cijena na gsm areni 330 eura sto bi bilo cca 2400kn a kod nas je 3500, znaci X10 ce biti oko 4500kn kao i X2
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...a_x10-2964.php
----------Sony Ericsson----------
Evo na gsmareni snizili na 430 eura oko 3100 kn. To već ok i normalna cijena. Jeftiniji je onda od k800 kad je izašao znaći k800 bolji stroj
Ma kod nas će minimum 4500-5000 nabit x10 i to je to.
3000 eventualno u t-mobile na 2.god. pretplate!
GSM Arena review:
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...review-463.php
Zadnji uredio maher22 : 28-03-2010 u 14:08
Ako je još tko zagrijan za ovaj mobjelni uređaj, neka odustane. ja sam se, kao što bi naši susjedi rekli, baš ložio, ali kad sam vidio kako su sve što su mogli zajebali, piši propalo.
vječno kašnjenje, problemi sa softwareom kojeg su nepotrebno zakomplicirali umjesto da su te scape-e stavili samo kao aplikacije, po novome (i to je potvrđeno) neće nikada dobiti dual-touch jer su koristili neki jeftini ekran, itd..
HTC Desire mi je sada novi predmet žudnje.
Ma neka njemu s vremenom smanje cijenu pa će opet naći svoje kupce...
Samo mi glupo da nema FM radio za mrcinu od stroja??? Mislim, kad negdje idem obavezno u busu mjuzu il vijesti poslušam...tako da meni taj ispadne iz igre. prije Satio i x2 rađe.
Zadnji uredio maher22 : 29-03-2010 u 18:41
I šta sad nema multitouch, ajmee umrjet ćemo! Nesjećam se kad sam vidio zadnji put nekog da koristi multitouch (govorimo o korisnicima mobitela koji ga imaju). Nećeš izvaditi lijevu ruku iz džepa ili prestat se držati u tramvaju nego ćeš morati dvaput tapnuti palcem da uvećaš sliku, jaooo..
Kasni kao i svaki drugi SE i na to ste se već trebali naviknuti. Ja ga prije Uskrsa nisam ni očekivao. Što je, malo sam se iznenadio što nema FM, znam i ja tu i tamo poslušat vijesti ili nešto, zbilja su ga mogli negdje ugurat... A ovaj scape o kojemu pričaš, hvali se na sve strane, između ostalog i GSM Arena ga je pohvalila, a uskoro stiže i update na Android 2.1, vjerojatno će prije stić Android 2.1 za X10 neg što će X10 stić u Hrvatsku tako da...![]()
Pa ja mislim da bi trebalo sad negdje pocetkom travnja da se pojavi kod T-mobile-a i Vipnet-a.Ja sam misljenja da je svakako vrhunac ovaj mobitel,naravno sto se tice SE-a.Prije svega to mislim zbog opcija Timescape-a,koj daje mogucnost da sve informacije vezane za e-mail,FB,sms,listu poziva.. mozes vidjet na jednom mjestu kao i aktuelna djesavanja na tim stranicama...![]()
Oce biti igrica za ovaj telefon,pogotovo me zanimaju online verzije,pitam zbog velikog ekrana?
Ovo je Android mobitel, pa najbolje pogledaj u Android podforumu.
evo nekih slika koje je pravio Xperia x10:
http://www.flickr.com/photos/48948145@N03/4483980182/sizes/l/
http://www.flickr.com/photos/4894814...27243/sizes/l/
Bookmarks