http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...-news-1030.php
-Android OS,
-4-inch touchscreen display,852 x 480 pixels,
-8 megapixel autofocus snapper with LED flashlight,
-HSDPA, Wi-Fi ,GPS receiver,
-3.5mm audio jack...
![]()
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
8 Megapixela sa LED lampom.. a mogli su stvarno nešto bolje staviti na to..
I da, n00b je u pravu, to je Windows na njemu, imaš znak u kutu gore livo..
Pa kud prije X3, kad je X2 nedavno izašao..
U pravu su andro i n00b, WM je, ne Anroid.
I da, što se tiče ovih specifikacija, to je još sve velika nepoznanica, detalje ćemo doznati kasnije...
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Malo objašnjenje :
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...-news-1030.php
Mozda ce biti dual boot![]()
Kako je i objasnjeno na gsmareni,X3 i jeste na Android OS-u.
" the Sony Ericsson XPERIA X3 (codenamed Rachael) will run Android OS".
i bolje da ga ima,jer...ne znam,one slike gore su photoshop,vidjeli smo official slike x3 stoga...ovo još nijre ništa do li običnog ponavljanja informacija,ui koji su razvili za android izgleda odlično pa se nadam da će i zaživjeti
izašle su na gsmareni specifikacije. vjerojatno nisu potpuno točne, ali bit će nešto takvo
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...ia_x3-2964.php
extra tel....stvarno je vrh...al ko zna kad ce u prodaju jer nedavno je izasao X2.....
Al ja ne mislim mijenjati moj SE C905ima sve sto mi treba....
c905 će bolje fotke raditi i to je to...
Baš me boli briga jel ima LED ili xenon, jer ova mrcina ima 1 Ghz, 512 MB RAM-a i 852x480... Ozbiljno, po performansama je bolji od mog starog kompa koji dan danas koristim. Ovo bi po meni moglo bez ozbiljnijih problema uz neki emulator vrtiti kakvu stariju verziju Photoshopa! Jedino ako ima kakvu jadnu grafičku karticu, no i ako ima 10 MB, po meni bi radilo.
BTW, nitko nije skužio da je na slikama iz prvog posta ustvari LG Renoir s "naljepljenim" ekranom od X1?![]()
Onda je tu negdje kao moj satri komp.
BTW, za bateriju nisam siguran, SE često zezne na tom području...
kako SE zezne sa baterijom kad kod X1 baterija valjda traje 3 sedmice bez punjenja. P.S. Nemojte mi se smijati, stvarno ne znam puno o X1 al sam nešto o bateriji upamtio. Usput Se se svaki put zezne što prebzo najavi mob. pa ga izbaci godinu dana kasnije, slučaj kod Idou. Al što se tiče ovog moba dobro izgleda al su vala mogli ubaciti 512 mb rama
kiss the forumas
92% teenagera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu, kopiraj si ovo u potpis.
Dobro ....nemoj me krivo shvatit, nije da nije dobar ali je splaslo odusevljenje....
Kad su se vijesti oko njega pojavile bio je daleko najzanimljiviji mob onda - 12mpx, 3.5inch sto je onda imao samo iphone (3,5inch) i mozda jos koji ali se sada ne mogu sjeetit....itd itd a sada kad je ugleda svijetlost dana ono...nista revolucionarno..... Opet naglasavam ne kazem da je los ali da je izasa 2,3mj nakon najave bia bi glavni na trzistu daleko..
Ok...idemo o x3 prije nego admin uleti da raspravljamo o krivom mobuDjeluje mi skroz ok i baš me zanima kako će se taj android razvijati i da li će puno toga nuditi! Navodno bi ga trebali najaviti uskoro, jel neko zna?
Bookmarks