otkako sam stavio ovaj zadnji softver ne sprema mi pozive u evidenciju, ni odlazne ni dolazne ni neodgovorene, zna li tko zašto?
meni mobitel na trenutke toliko bude spor-trza da je to strasno, i animacija u pozadini ak trza koda mu nestane memoriji ili ga moram ugasit pa ponovo upalit da proradi ili cekat neko odredeno vrijeme. zasto se to dogada? neki dan sam stavio preko onog programa od sonyericssona novi update ili softvere sta li vec i od tad mi je to.nisam to prije primjecivo
ODG. tbogovi1
Probaj si skinut task killer aplicakiju, ona moze pomoci pomoci. Ne bi trebao mobitel od novog updejta se usporit, meni funkcionira dobro.
ODG. sebigs
Mora da je doslo do grijeske u softveru mobitela, ili bi trebalo ponovno instaliranje operacionog sustava, poslednja mogucnost servis.
Bok
ja do neki dan skinio normalno karte za navigaciju u wisepilotu i danas nemogu. imo sam kartu od hrvatske i od austrije i vise mi nece da skida nista. samo mi izbacuje restartiranje za 14 sec i tako stalno. inace je mobitel uzet nedavno i imam navigaciju 2 god. i navigacija radi normalno danas sam probo po gradu. al zasto mi vise nece da skida mape? imo sam novi softver ubacen al sam vratio na standardni kakav sam imo kad sam kupio mob.jel mi isto nije pamtio propustene pozive. u cemu moze bit caka? iso sam na sony-evu stranicu al tamo nema nista konkretno
EDIT:
jel mi moze tko reci kako da mi mob.snimi novo dodane kontakte,odnosno da ostanu na sim kartici kad ih napravim? neki dan sam vraco tvornicke postavke i sve nove kontakte sto sam dodo nije mi ni jedan zapamtio![]()
Zadnji uredio ravilov : 28-02-2011 u 19:40
Sync na SIM karticu je prilicno zastarjela i dosta ogranicena metoda (sto zbog relativno malog prostora na SIM kartici, sto zbog nefleksibilnosti imenika na SIM-u - dopusta samo ime i broj).
Sad se sve synca online, a na Androidu konkretno ideja je da se sve synca sa tvojim gmail.com accountom.
ma sve u svemu bezveze je to sve...ja dodam kontakte on nezapamti koja glupost pa prije na mob.kad uneses kontakt on odma stavi na sim karticu,a ovdje sve neki gmail i gluposti kad napises poruku nemos normalno u kontaktima naci broj on postavlja neke gluposti u imenik s faca i ko zna s cega...
odneo sam mobitel u t-com zbog navigacije sad ga necu dobit nazad mjesec dana dok se nasi sposobni inzinjeri smisle to poravit![]()
sve vise sam razocaran u ovaj mob,a najnovije je da mi se iz cistog mira zna ugasiti pa upaliti tek tako ..to mi se vec desilo 5-6 puta ..ponovio sam nadogradnju firm...al ne pomaze...jel jos ko to primjetio?
firm je ovaj najnoviji.......
ma stvarno postaje iritantan, uvjek neki problemi, meni od zadnjeg uploada ne bilježi pozive, neki da, neki ne, probao sam 3 puta ponovno upload i ništa, resetirao mob i ništa.
Stalno pričaju o poboljšanju trajanja baterije ona sve gora, meni ne traje ni dan sa osrednjim korištenjem, zvuk katastrofa, svakih minutu dvije kad s nekim razgovaraš prekida na par sekundi, blic na fotiću ne radi i da ne nabrajam dalje, što je najvažnije ovaj android 2,1 nije velika razlika od 1,6 to je već zastarjelo, pa ne podržava ni flash player, sve u svemu ide na tržište i mislim da mi je ovo prvi i zadnji sony, mislim da je htc za njih svemirski brod po pitanju svega a najviše odnosa prema korisnicima.
ne znam za vas, ja koristim skuhani eclair rom i sve radi jako jako dobro... baterija dva dana normalnog koristenja, nista ne stopa niti zastajkuje...
"all in one"
jos kad imas ovako super usluzne t-com centre ko sto mi imamo budes odusevljen em mobitelom koji malo malo nesta zajeb. em ljudima koji rade u centrima samo da rade i da prodaju ono sto im kazu,a kad dodeses mobitel da ti nesta naprave moraju ga poslat za zg. da oni tamo vide jel mogu sta rijesit i onda ga fino cekas mjesec i pol dana![]()
Pozdrav,buraz uzima x10 jer je sad dosta pojeftinio,zanima ga da li je mobitel moguce otkljucati na sve mreze i da li ima multi touch...sry sta nisam procitao sve stranice,ali treba mi brzo odgovor!
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
moj je kupljen u t-comu i radi mi na 95 kartici ostale nisam probavo...
multi-touch ima... a naravno da se moze otkljucati...
"all in one"
Zadnji uredio Gunslinger : 10-03-2011 u 10:26
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Mislim da ce ova vijest obradovati mnoge X10 korisnike...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
strašno
do ljeta cu je prodat ko da gledam![]()
"all in one"
pokušao instalirati HelixLaunher dunat prko marketa, instalacija krenula i stala da je aplikacija neočikaživano prestala raditi pokušajte ponovo i blokirala ta poruka cijeli mob ne mogu ništa ni ugasiti ni uopcije vadio karticu memori sve uvijek stoji ta pruka ia daje prisilno ugasim ali ništa pmozite jer više nema moba šta napraviti
EDIT:
Da pojasnim, prije pisao na brzinu. Imam xperia 10 mini, skinuo Helix Lauhner za uštedu baterije, pokrenuo instalaciju i stalo, na ekranu Piše " Žao nam je" aplikacije je prestala s radom pokušajte ponovo. I spod opcija Prislno zatvaranje. Kada stisnem ništa se ne događa, ne mogu ga spojiti na comp jer ne mogu prisniti opciju povezivanja kao i iskjučiti mob jer ta poruka zaklanja sve.Pokušao vaditi karticu kao i mem karticu ali ništa uvijek stoji ta poruka, ne mogu sada uči u nijednu opciju mob-a-Ne mogu ni resetirati,kako se vadi baterija oći li to pmoći, nema više moba .Pomozite
Zadnji uredio ravilov : 27-03-2011 u 20:04 Razlog: postoji gumb Uredi post
dignes poklopac,izvadis bateriju,pricekas 5s vratis bateriju i upalis mob,
ne brini nece mu nista bit,zablesio je kao i bilo koji drugi os.
Bookmarks