Prekrasan dizajn i meni je recimo puno ljepši od HTC HD2.
dobar je...nema što!![]()
Prekrasan dizajn i meni je recimo puno ljepši od HTC HD2.
ovaj nema olovčicu? Znaći, prilagođen softver prstima...nadam se jednostavnom korisničkom sučelju..
Izgleda mi fenomenalno, uglađen dizajn. Olovčica, e nema je mislim da nema niti jedan Android devices, sam OS je prilagođen i stvoren kao user/finger friendly.
vrtiti će Android 1.6
Stvarno odlicno izgleda ali steta da nema hardversku tipkovnicu![]()
Ah...dosta konkurencije nudi bez hardverske tipkovnice i sad je to u modi. Mora i SE izbaciti pokojeg takvog!
Ali kako mogu samo 256 rama posebno što ima jaku kameru i velik ekran. Kod satio-a nigdje optičkog fokusa. Oni kao da namjerno hoče da se unište. Trebali su fino nakrkati mob sa svim i svačim jer im je najjači model na tržištu. Meni ova X3 liči na kopiju X2 koja je bila kopija X1
kiss the forumas
92% teenagera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu, kopiraj si ovo u potpis.
x3 ne liči na x2. Drugi OS, 4" ekran, bolji proc... sto se tu ima nakrkljati svim. Ja mislim da je to sonyju prpa i zbog digitalaca ako ugrade optiku da ne padne prodaja. meni je bitno da je fotka bistra za nuždu, a digitalcem se slika okolo. tu mi bitno da android softver bude dosta praktičan i da se razviju razni dostupni programi...
slika uživo, mislim fotografija
http://www.gsmarena.com/weve_got_the...-news-1187.php
Dobro izgleda ali se nadam iskreno da će user interface biti brz. Mene je moj k850 pravo razočarao što se tiće softvera al šta ćeš C'est la vie :S
kiss the forumas
92% teenagera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu, kopiraj si ovo u potpis.
yager, uzeo si mi rečenicu iz usta
Dok dođe na tržište više neće biti toliko atraktivan - s obzirom koliko treba SE-u da plasira mob na tržište.
kiss the forumas
Bilo bi to lijepo kad bi izasa u 11mj ali isto mislim da misli na x2
ne, misli na x3, rečeno je da izlazi u 11. mjesecu u što svi čisto sumnjamo ali eto( možda će tada tek biti predstavljen)
i što se tiče dummy modela, mislim da u to vrijeme se nije ni po čemu zaostajao od konkurencije po softveru,niti je bio spor, čak je bok uz bok nokiji bio hvaljen(odnosno ta platforma)
na tržištu su ostali jer bez obzira na gubitke imali su nazovi to 200 mil. "ušteđevine"
tako je ,mislim da x3,tako se bar pise po netu..
x3 u 11. mj. kažu da će biti najavljen službeno a trebao bi u 1. mj. 2010. u prodaju...
e to zvuči logičnije,čak i pristojan datum za prodaju
odlicno izgleda i mislim da ce bit odlican...
jedino me muci sto nema tipkovnicu, jer mi je tesko bez toga...
imam frendicu ajfoun ima i svako malo grijesi, a ja na svom p1 pisem ko lud.
jednom sam napisao neki mail od nekih 5000 znakova![]()
Pa ako je dobro urađen touch screen onda bi sa qwerty-em mogao piti dobar mobitel za kucanje. Meni prijatelj ima LG Cookie, iako ima olovčicu ne znaš jesi poš´o il´ si doš´o.A ta ti frendica ne zna kucat baš najbolje jer se na i-phone-u može fino kucati.
kiss the forumas
Sve je to divno dok stojis na mjestu, danas su ti touch mobovi dosli da je svaki dobar manje vise....
Ali ipak ne moze nadomjestiti hardversku tipkovnicu, oni osjecaj klika, fizickog razmaka izmedju brojeva, itd, itd.....
nije mi jasno zašto se tu uopće razgovara o "osjećaju klika" i prednostima hardverske tipkovnice...
ovo je tema o x3 koja je bez fizičke tipkovnice, kome to nije nedostatak ili nije mana u toj mjeri da bi ga odgovorila od kupnje, kupit će je, a oni kojima je fizička tipkovnica nužna izabrat će drugi mobitel
Bookmarks