meni zasad ne pronalazi update...nadam se da bude uskoro jer taj 2.1 nikad dočekati heh
hrvatski t-mobile startao s upd..2.1.........................preko kompa
dakle na azuriranju softvera mi porucuje da je update tu ali da ga moram potegnut preko kompa
evo rjeseno uspjesno
verzija firmwera
2.1 update1
verzija osnovnog pojasa
2.0.4.6
verzija jezgre
2.6.29
broj međuverzije
2.0.A.0.504
Zadnji uredio zeki022 : 06-11-2010 u 23:31
meni zasad ne pronalazi update...nadam se da bude uskoro jer taj 2.1 nikad dočekati heh
Šta ti piše u /system/default.prop
Meni piše
____
ro.semc.version.cust=1235-7836
ro.semc.version.cust_revision=R8A
ro.product.name=X10_1235-7836
ro.semc.country=Germany
......
_____
X10i kupljen u T-comu
ne prolazi update
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=826875
jel tko uspio updejtat T-mobile X10 osim zeki022 ?
malo nevjerojatno da sam jedini....ne znam mozda je caka sto ga nisam upd..s onim njegovim softom vec sam odavde potega ovaj UPDATE SERVICE(35,3 MB)
pa pokusajte
http://www.sonyericsson.com/cws/supp...10?cc=gb&lc=en
probao sam sa SEUSOM s tvog linka i ista stvar,ne nalazi 2.1 ... čini se da si imao sreće![]()
cisto za nevirovat...inace mob je kupljen u t-mob..ovdje u sibeniku ..kodiran naravno...kak je to proslo pitaj boga
ja uspio napravit update.
Verzija firmvera: 2.1-update1
verzija osnovnog pojasa: 2.0.46
Verijsa jezgre: 2.6.29 SEMCUser@SEMCHost #1
Broj međuverzije: 2.0.A.0.504
i mogu potvrdit da mi se stvarno ovaj update sviđa.
evo ja sam uspio.
samo mi se prilikom pokretanja pojavila ikonica kamere i nakon nekoliko sekunda mi se isključio i ponovno uključio i bilo sve ok.
Zadnji uredio ravilov : 08-11-2010 u 17:34
Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...
meni je isto na mobitelu naao update, ali nisam jos imao vremena spojit ga na komp, pa cu tek danas nekad..
cvita
jeli ko od vas napravio backup kontakta sa SONYERICSSON SINC alatom...........tj vratio ih s neta na telef??...pitam jel mi je nesto ovdje cudno
z81.....i meni se pojavila ikonica kamere ..mozda je povezano s mem karticom,nisam je imao u tel prilikom nadogradnje,no sve radi ok
Zadnji uredio zeki022 : 08-11-2010 u 18:02
i meni se kamera upravo pojavila, a mem. kartica mi je u telefonu, to je ocito nesto standardno. Evo upravo se resetira sam. Ja sam backup napravio preko one njihove aplikacije na koju te salje pc companion kad pocnes update-at telefon..
edit:
prvi dojmovi nakon par minuta.. nekako mi se vise svidjao prijasnji izgled, a i imam osjecaj da mi je sad sporiji malo, npr. kada pritisnem ovu ikonicu za otvaranje menija, nekako mi usporen izbaci meni..bolje mi je bilo dok je bilo na povlacenje..mozda se jos nije telefon 'navikao' na novo, dat cu mu jos malo vremena
![]()
Zadnji uredio cvita : 08-11-2010 u 18:31
cvita
meni se sviđa 5 zaslona. lipo mi je što u uglu pokazuje točkice na kojem si zaslonu.
to je sve šminka ali je lipo za vidit.
Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...
Stigao je dugo očekivani update
Bogme dobarrrD
Sta kazete vi koji ste ga vec skinuli, kakva su vasa iskustva?
Book
t-mobile sigurno..za ostale ne znam
no ekipa jel i vama na punjacu zelena dioda gori non stop ,mada pise da je mob napunjen 100%
iskustva
1 iz prve je bilo razocaravajuce sto se tice sporoce sistema ..no nakon nekog vremena sve je leglo na svoje mjesto i sad je ok
2 nekih velikih promjena i nema(aj sad mos instalirat neke prog. sto prije nisi moga..npr skype)
3 osobno mene je razveselio jedino hd video..ok je
4 malo ljepsi izbornik mada mi je i stari bio ok
5 animirani wallpaperi su takodjer ok
i to je to puno buke ni za sto
Zadnji uredio zeki022 : 09-11-2010 u 18:56
Pretpostavljam da oni kupljeni u Tele2 još uvijek čekaju svoj red.
na starom fmw zelena bi se ugasila kad bi baterija bila puna...........
railov ...nemoj pricat ak nemas x10
na novom fm2.1 proces punjenja pocinje od treptajuce crvene (bater pri kraju..naranđaste(prije zute) punjenje i na kraju zelene puna bat..no ta zelena se ne gasi kao proces zavrsen..ponavljam kao na starom fmw 1.6
znaci nije samo indikator punjaca
Zadnji uredio zeki022 : 09-11-2010 u 21:00
Evo i meni prošao update...nije bilo nikakvih problema
Mob kupljen u T-Mobile HR, skinuo novi SE PC Companion, instalirao, napravio backup i vratio (jedino mi nisu vraćeni bookmarks s starog dolphin-sada trenutno koristim dolphin HD pa se valjda nesto shebalo).
Većinom zadovoljan novim 2.1, na neke stvari se treba malo naviknuti ali ok
Pitanjce: meni kod backup-a kontakti nije zapamtilo sve brojeve-u biti brojeve jeste ali ne i imena ljudi čiji su to brojevi?? Imao tko sličan problem?
i sto je s punjenjem baterije tj indikatora...jel se zeleno na kraju ugasi ili ne?????
e i naravno cudna stvar s ovim..ukratko sve svoje kontakte sam pomocu SONY ERICSSON SINC alata prebacio na njihov server(kojem naravno pristupam svojim imenom i loginom)..sve je to ljepo radilo i na starom 1.6 fmw i posluzilo par puta bez problema tako sto sam bez po muke vratio te kontakte par puta i obrnuto...e sad s dolaskom ovog updatea 2.1 nakon par puta povuci potegni i to sam ponovo napravio.napominjem usao sam sa svojim vec koristenim korisnickim imenom i lozinkom
i..malo prckam po tel i uđem u postavke tog racuna gdje me nesto zacudilo .dakle tamo gdje je trebalo bit moje ime stoji sasvim neko drugo a i lozinka ne odgovara po duzini mojoj(napominjem nju naravno ne vidim osim tockica al po duzini ne odgovara mojoj).............napravio sam ponovni update i na cisto opet ta cudna stvar............imal ko kakvo logicno rjesenje il panicarim bez veze
Zadnji uredio zeki022 : 10-11-2010 u 18:53
Lampica se na gasi dok se baterija napuni-nije baš logično ali hebi ga, tako je za sada. Što se tiče vraćanja kontakata s net-a tj. sa svog accaunta: nisam to radio, napravio sam si backup na mem. karticu i onda ih vratio na fon. Međutim, ni to nije prošlo bez manjih problemčića-neki brojevi su mi se skopirali bez imena ljudipa onda moram zvati i vidjeti čiji su to brojevi. Nije strašno kao tvoj problem ali ni na ovaj način nije prošlo bez poteškoća. Nadam se da će uspjeti riješiti, pozzz
jos par dojmova nakon par dana: imam osjećaj da mi baterija krace traje. To je za sada samo osjecaj, jer nisam bas pazio kako i koliko nesto koristim. Druga stvar, zanima me da li itko zna podesiti u pregledniku da kad otvorim npr. neku vijest na net.hr-u, on mi sam onaj središnji tekst prilagodjava ekranu, ako velicinu teksta smanjim, on opet tekst prilagodi i obrnuto. U principu da ne koristim skrolanje lijevo desno. Isprobao sam sve, mislim, kombinacije u postavkama, ali nisam uspio. To je mislim bilo automatski podešeno u browseru na 1.6.
edit: i da, ovaj vas problem sa led lampicom me bas i ne dira, jer ga ionako skidam cim se napuni, ali zato me dira sto su ocito maknuli blinkanje led lampice kad ti poruka dodje..
edit 2: lamipca mi nekad blinka, nekad ne.. sad mi je blinkala, tko zna do čega je. Jos jedno pitanje, moze li se uopce svjetlina zaslona postavit na automatski na 2.1
Zadnji uredio cvita : 11-11-2010 u 14:26
cvita
baterija i kod mene debelo traje krace...(mada citam da se sonyericsson hvali i o cak 40% duzoj autonomiji..........brovser takodjer radi sporije il se to meni cini......sinoc ga skinuo s punjaca oko 10 ,danas oko 12 tako rec prazan..sve pogaseno(gps,wlan,bt) razgovora nesto kratko.....led takodjer se cudno ponasa sad ga ima pa nema......isto kao i onaj vibro efekt kod otkljucavanja
a kao sto kazes isto razocaravajuce sto nema auto osvjetljenja(za koji ku..c sluzi sad onaj senzor ......malo po malo sve vise razocarenja
a i ono sto bi trebalo bar bit utjeha tj video hd snimanje zna zatrznut bez razloga(obicno po pocetku snimanja)
ledica se ne gasi kad se napuni mob..i cini mi se da se sporije puni nego prije...lampica blinka kod poruke ali ne tako brzo kao prije i meni ponekad neki dan zna sama iscurit baterija i to dosta a da mob ne koristim pola dana, mislim da je to do otvorenih aplikacija koje ostanu u pozadini i onda napravim task kill i cini mi se da onda normalno radi baterija..
.damn girl.
Bookmarks