Zaboravio si nadodat da u nedjelju 2.1 dobivaju samo skandinavske zemlje, ostalo sve narednih dana/tjedana
http://blogs.sonyericsson.com/produc...ware-update-2/
Identify yourself :P
Nista nije sluzbeno, update je za nordijske zemlje, Hrvatsko trziste ce doci nesto kasnije. Malo lose izvjestavaju hrv. mediji (bez provjere sa lokalnim SE uredom).
lokalnim SE uredom......he he......zar to postoji????
Da, Sony Ericsson Hrvatskadostupni su ti i na facebooku i twitteru, i imaju ekipu za nase trziste, kao i sto Nokija ima ured u Zagrebu (Nokia Alps Adriatic).
hvala na inf za to...no to vec znam....ali cemu ta ekipa ak na dan sluzbenog updatea nema nikakvih inf o startu upd na podrucju hrvatske????..za mene su oni samo jos jedna bella figura
jedno je sigurno ovo je moj drugi i zadnji SE a upravo zbog ovog rekao bih dugotrajnog j.......a s ovim fm2.1
Zadnji uredio zeki022 : 31-10-2010 u 18:27
zeki022 istina, danas vjerojatno najvazniji dan u godini za njih, pitanje biti ili nebiti a oni nista...
Pa zbog tih odugovlačenja sa svime ispali su iz TOP 5 u Q3 2010. Apple ih je prestigao koji prodaje 1 model mobitela. Uspoređujući 2.1 na x10 i na galaxy s, pa ovaj galaxy koda je izašao 2 godine poslije x10 a ne u maletene isto vrijeme.
Ma ja neznam što taj SE petlja i već mi idu na živce...da nisu tamo update se zaposlili raditi neki iz naših državnih firmiPikiram ovaj x10 pa se nadam t-mobile nek spusti ga još na pretplati malo...
2.1 je dostupan za nadogradnju..weee...ipak ga treba spojit na PC i tako napraviti update..jedva cekam da ga updejtam da vidimo novosti![]()
.damn girl.
T-mobile brand jos ne
Imamo novosti u vezi 2.1 Android upgradea!Znamo da čekate info pa javljamo da će upgrade softvera za telefone kupljene kod operatera biti moguć u 49. tjednu! Molimo vas za još malo strpljenja jer su lokalne verzije softvera u postupku odobravanja. Ako ste telefon kupili u slobodnoj prodaji (bez SIM-a),moći ćete napraviti upgrade ranije. Čim bude dostupna verzija softvera za vaš telefon, javljamo! Via Sony Ericsson Croatia
A taj update žena slobodno može zatrudniti i roditi dok se to napravi i odobri... javite dojmove ko isproba kakav je HD video u svim uvjetima snimanja...i prikaz na nekom boljem LCD monitoru i telki...npr. 82 cm.
Ispricavam se, nisam znao..moj je otkljucan na sve mreze i upgrade mi je dostupan...
.damn girl.
Ako netko zeli riskirati i debrandirati moze pogledati ovo:
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=195467
Slican je postupak bio i za UIQ3 modele (u pocetku).
Uglavnom morate znati da gubite garanciju. Svakako si ostavite i originalne fileove, kod UIQ3 modela se mogao vratiti firmware na taj nacin natrag. Proje postupka prodjite cijelu temu, ja nisam zato sto nisam imao vremena (a i nemam x10).
I naravno radite to na svoju odgovornost.![]()
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Uspjesno sam updejto firmware i presretan sam...ovo je sad novi mob..isprobao sam HD snimanje i odlicno je, samo sad moram vratiti sve programe koje sam imao..uglavnom nakon sto je mob dosao sebi nakon upgradea odlican je, nema trzanja, stekanja..jednostavno leti.
![]()
.damn girl.
Evo ga, ukratko sto sam napisao na siteu:
Sony Ericsson Xperia X10 je nedavno dobio update na Android 2.1 operativni sustav. Za sada je taj update moguc u Nordijskim zemljama i ovisi od operatera do operatera.
Hrvatski korisnici ce moci uzivati u novom Android 2.1 OS-u kroz nekoliko dana. Za update potrebno je PC racunalo, PC Companion, USB kabel te puna baterija na Sony Ericsson Xperia X10.
Ovaj update ce vam izbrisati sve podatke s uredjaja, stoga ili napravite backup ili ga vec prije samog updatea hard resetajte sto vam preporucamo.
Sto donosi novi Android 2.1? U nekoliko fotografija donosimo vam prvi prikaz kako smo podesili svoj Sony Ericsson Xperiju X10.
Dvije informacije vjerujemo da su vam bitne, prva je izvrsno HD snimanje sa autofokusom a druga je puno dulja autonomija. Trenutni status naseg X10 je:
11h 47 minuta since unplugged a baterija je na 63% sto je najbolje do sada. Konstantno je na 3G povezan, sa push e-mailom te je obavio otprilike 20 minuta dolaznih i odlaznih poziva. Ujedno je vrlo kvalitetno rijesena sinhronizacija drustvenih kontakata sa mobilnima (Facebook, Twitter, Google imenik). Te se svi lijepo i pregledno prikazuju.
Ostali info na http://mobile-place.info/home/content/view/714/1/
Sto je sa diodom kod primljenih poruka? Neki na xda spominju da ne radi kao na 1.6
Da li postoje kakve promjene sto se tice kvalitete fotoaparata?
Koliko je pouzdana ona informacija o upgradeu u 49. tjednu za brandirane mobitele?
jel ima netko kakvo rijesenje kako brzo zatvoriti preglednik jer nema exita...
.damn girl.
Android 2.1 još uvijek neće biti isporučen korisnicima u Hrvatskoj. Isporuka bi trebala započeti u tjednu 6. do 13. prosinca,
znaci po obicaju hrvatska je zadnja rupa na svirali
Multitouch na X10-
http://blog.gsmarena.com/turns-out-s...doesnt-use-it/
SE developers... Pa negdje sam čitao da ima isti zaslon kao i netko od konkurenata? Ne provjerena informacija al šta reći... Još jedno u nizu razočaranja u SE developerse...
Sad ovaj mjesec bi trebali predstaviti nasljednika x10...to MORA da bude nešto vrijedno a navodno bi već januar 2011. trebao biti u prodaji... očigledno idu novom taktikom da od predstavljanja mobitela više se ne čeka po 6-8 mjeseci dok isti dođe.
Već skoro pola godine ništa novoga nisu najavili i nadam se da sa dobrih novih 5-6 modela to nadoknade...kao i da time snize cijenu x10-ke da većini bude dostupna!
dakle,imam divni krasni X10 iz vipa,koji moram stvarno reći radi ko sat.i pola svijeta ima 2.1 update a ja zadnji seljak čekam još mjesec dana.a neda mi se sad tu flashat zbog garancije koja je još godinu i po aktualna.e ne poprave li in call volume,vraćam ga.
Evo isprobao sam ovaj multitouch na x10, stvarno radi, ako mi se nađe kamerica pri ruci budem uploadao video na youtube... Samsung galaxy s prepoznaje čak 5 dodirnih točaka![]()
Bookmarks