Svega novoga u ovom updateu, a zapravo ništa pametno xD.
Autofocus na videu radi savršeno. Bio sam pomalo skeptičan u vezi toga ali stvarno za svaku pohvalu. Nekako mi se čini da se smanjio vijek trajanja baterije.. Nisam siguran vrijeme će pokazati. U usporedbi sa Galaxy S, rekao bih da je video čak bolji na X10, dapače. Neki widgeti su maknuti mada ih je sveukupno više, malo mi je to nejasno zašto.. vjerojatno se mogu naknadno skinuti... Tipkovnica je popravljena. One rubne tipke A i P nekad su prije znale ne prihvatiti dodir. Čini mi se da je sad to popravljeno.. Više informacija uskoro
Edit1: Dodani su i live wallpapersi. Više manje isti kao i na galaxy s. Trava koja se mjenja s obzirom na dan i noć, onda voda sa nekim lišćem pa kako dirate ekran tako voda kao leluja, onda neke čiribu čiriba boje i sličnoNekada znaju zaštekat, pa recimo kad se vratite iz neke aplikacije u pozadinu onda nestane wallpaper ili kad stisnete na advanced task killer onda nestane sve sa desktopa (widgeti i live wallpapers).. pretpostavljam zbog test verzije...

Odgovori uz citat
Nekada znaju zaštekat, pa recimo kad se vratite iz neke aplikacije u pozadinu onda nestane wallpaper ili kad stisnete na advanced task killer onda nestane sve sa desktopa (widgeti i live wallpapers).. pretpostavljam zbog test verzije...

Bookmarks