@mirko20: Full test mozes procitati ovdje- http://mobile-place.info/home/content/view/584/30/
A inace da koristim je cijelo vrijeme.
Ovako, intezivnog rada, imam na kraju dana pola baterije, timescape ne koristim, koristim mediascape kao izvrstan media player (mp3) i preglednik slika. Koliko brzo mogu prebacit sliku na youtube? iskreno ne znam ne koristim to.
No racunaj, ovisi preko cega si spojen![]()
Daj netko neka isproba na X10 ili Desire ili Moto Milestone ili Legend dali moze instalirati dodatne aplikacije na sd card.
Danas sam isprobaval u Vipu a Se X10 jos nisu dobili.
Probal sam na Milestone ima 2.1 soft i instaliral mi je na mob ne pitavsi me dali hocu na karticu. To je jako lose ako se zna da mu je memorija mala.
Za Htc uredaje sam pak toliko razocarani da imaju samo koje kakve istocnjacke menie a od Hr ili Njemackog ni traga.
Navodno da X10 ima Hr, Engleski me ne zanima iako ga znam i koristim.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Koliko čitam nitko nije primjetio da X10 dobiva HD video (dakle snimanje videa u HD rezoluciji) i 2.1 u Q4 kako kažu u SE. Više o tome na gsm areni, nemam točan link potražite vijesti o x10
![]()
@Author,
Nijedan "sluzbeni" Android jos nema tu mogucnost. Za vise info pogledaj u Android podforum.
Navodno ce to biti moguce u nekoj sljedecoj verziji Androida.
Sto se tice jezika, meni osobno to uopce nije bitno, ionako sve drzim na engleskom, a osim toga, to nema nikakve veze sa HTC-om.
Pošto već više dana se pričamo u drugom topicu o Vivaz-u i o novoj nagradnoj igri, mislio sam da ću i vama ubaciti link. Pogledajte, možda budete osvojili nešto!
Inače ta igra je puno bolja od prijašnje za X10-ku, štoviše pored mobitela možeš osvojiti i jedan put u Dubai, što daje naravnu i veću motivaciju...
Tu je link: http://www.youtube.com/sonyericsson
I toliko o tome...
Neznam kaj si mislil da nema veze sa Htc uredajima.
No mislil sam kako je Se u prednosti b ez obzira na stariji soft jer ima bar Hr meni a Htc ni jedan a na nasem je trzistu,to je jako lose.
Ti imas sve na Engleskom,to je uredu.
No meni je Njemacki drugi materini jezik i jos dok mobovi nisu imali Hr meni pa neki su poceli imati jednostavno sam se opredjelil za Njemacki da mi ne bude sve sareno, a ne da jedan imam na Engleskom drugi na Hr treci na Njemackom itd.
Hvala na odgovor za instalaciju,razocarani sam od te platforme jer su bili obecali da ce to biti moguce od verzije 2.0 na dalje.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Mislim da software-ski jedan od najboljih mobitela je X10-ka, ali ne bi bilo loše osvojiti jedan Vivaz...
Kod X10-ke Timescape i Mediascape je velika prednost - a kod Vivaza HD snimanje...
No HTC modele ne poznajem...![]()
Kod mene je jedna od glavnih stvari pri odabiru nekog mobitela dal ima hrvatski meni, nije da sad ne znam bas engleski, ali ipak to kod mene isto igra ulogu..
Kad ga vec prodaju kod nas nek stave i hrvatski meni, to je nesto najosnovnije ja mislim..
Dobra prodaja x10-ke u Japanu...
http://blog.gsmarena.com/sony-ericss...artphone-ever/
Dobro za SE... možda se lagano opet vrate na staru slavu.
Pozdrav svima.
Postao sam ponosni vlasnik x 10-ke . U međuvremenu se igram sa njom neprestano i prijemtio sam jedan bug. Naime, svako drugo paljenje kamere (ali baš točno svako drugo), rezultira zamrzavanjem i restartiranjem uređaja samog od sebe. Zna li itko u čemu bi mogao biti problem i da li bi update softaware-a sa službene stranice pomogao? I još nešto, ako ću raditi update da li da pričekam unlock code i da otključam telefon ili mogu već sada raditi update?
Hvala unaprijed.
Zadnji uredio Križar : 18-05-2010 u 00:34
napravi ti upate softvera jer se nebi trebao smrzavati ili restartirati. meni se još nijednom nije restartirao ni smrznuo u ovih mjesec dana koliko ga imam.
pozdrav,
X10 imam par dana i odusevljan sam, nisam imao nikakvih problema sa smrzavanjem ili restartanjem. Ali imam jedno pitanje: dal je moguce da se u imeniku prebaci da prvo pokazuje prezime pa ime (sada ima stavljeno ime;prezime sto mi je skroz preokrenulo kontakte). Dal postoji nacin da se slozi prvo prezime;ime..tnx
nesta mi opasno guta bateriju...
napunio a u 2 ujutro,dinem se u 9 ujutro,vec je na 60%wifi,bt,sve ugaseno,svi prorami prije stand baya stornirani...
ugasio ps,provjeravanje fejsa,pronozu,sve...a ovo samo curi...di bi mogao biti problem?
+dal x10 ima pravi push mail,dakle da mi dode obavijest za mail,cim ga server primi?a ne ona intervalna provjeravanja...
hm, jel novi mob? puni kapacitet ce ti doci kroz mjesec dana.
Evo meni je ujutro bio pun (po noci se punio) sada je na pola baterije, koristio sam ga relativno dosta.
Ugasi onu GPS lokaciju (da ne koristi GPS niti mobilnu mrezu za poziciju), ugasi 3G, da ti se prebaci na GSM mrezu (ne 3G/UMTS).
Ako je mob nov, puni ga po 16-20h , pa ga isprazni i puni ponovo, ali kazem kroz mjesec dana ces dobit kapacitet, ocekuj 1 dan intezivnog rada, 2 dana light stand by koristenja
Hhhmmm, isti problem i kod mene. Danas mi se baterija ispraznila nakon 3 sata intenzivnog rada! Mobitel je također relativno nov (3-4 dana koristenja).
@beetleman
Gdje se moze ugasiti 3g i jel zna netko gdje se moze podesiti interval provjeravanja emailova?
EDIT: Nasao sam gdje se ugasi 3g![]()
Zadnji uredio SEGA : 18-05-2010 u 08:42
Znam da je već vjerojatno bilo govora o tome, ali može li mi itko reći najpouzdaniju stranicu za otključati x10 (t-mobile)?
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=67745
Slobodno potrazis i po drugim podforumima inace...![]()
mislim da nas više ima "isti problem" pražnjenja baterije...meni jedva izdrži (ako izdrži) jedan dan...i onda sam sretan ko mala beba ako izgura. Postaje polako frustirajuće, punjač moraš uvijek imati kod sebe...budemo vidjeli dal će se situaciju popraviti kroz tjedan dva dok se baterija malo "razradi" tj. dobije puni kapacitet
question: dal postoji jača baterija, s većim kapacitetom za X10? tnx
Kontrola 3G-
Settings- Wireless controls- Mobile Networks:
Prvo ugasite da vam je cijelo vrijeme na vezi (palite po potrebi).
Network Mode- GSM Only (a ne WCDMA/GSM ili nesto drugo).
Location source and data use- pogasite sve
evo meni jucer ujutro napunjen sada pola baterije (jucer ga koristio i igrao se cak), sad cu ga napunit jer me ceka naporan dan hehe.
Kao sto rekoh nakon 30 dana i najmanje 10-tak ciklusa punjenja praznjenja (punjenje po 8h, a inicijalno i 14h) ocekujte da ce se formirati puni kapacitet baterije. Kolega je to napravio i sa Milestone i ima 2 dana autonomije, ja imam isto 2 dana autonomije sa X10.
Veca baterija? pricalo se o tome na XDA, no nitko nema siguran podatak, ja osobno nisam za takve manevre.
Bookmarks