= Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
oke, ljudi, covkeju FAKAT treba pomoc, ajmo se skoncentrirat i davat suvise komentare!
ako ih nemate, suzdrzite se!
mozda bi malena mogla biti od pomoci??
malenaaaa???
Hvala na podrsci, iako... Kad se sjetim s kakvim bolestinama ljudi zive, ne bih se usudio reci da sam toliko tezak slucaj (sad mi je malo neugodno... ).
"Malena" je rijesila nos kod nekoga? Moze na PM pojedinosti (gdje, cijena...) ako ovo cita...
= Citat = Izvorno postao VuKi Pregledaj post
Nebi želi da bude suvišan komentar ali mislim da bi bilo mudro posjetiti estetskog kirurga u privatnoj praksi
koji se naveliko bave baš tim problemima koji su posebno izraženi kod sportaša kontaktnih sportova.
Otići tamo i to srediti "jednom za svagda" mislim da bi bilo JAKO mudro!
Kod mene je vise, rekao bih, delikatan problemcic za koji treba precizno intervenirati na nekim mjestima, a ne kompletan nos lomiti i namjestati (to sam vec radio). Tj. globalno je nos ok, ali zbog cega, tj. sto to u desnoj nosnici cini da zrak treba doslovno usisavati umjesto da "tece", nisam uspio dokuciti. Ocito zrak ne ide putanjom kojom bi trebao nego se ta putanja lomi na par mjesta pa zrak kruzi u nosnici...

Nemojte zamjeriti, raspisao sam se previse (otcepila mi se nosina nakon ovog pljuska pa sam sretan ).
Imam kontakt podatke vecine lijecnika koji slove kao dobri pa cu probati skresati popis na par njih i pregledati se. Netko ce sigurno znati sto sa mnom.