Skini Your Uninstaleer 2008 i oderi ga,a ako ne ide,skini Unlocker i oderi ga ručno komad po komad...
Nakon instalacije nekog programa (digsby) primjetio sam da mi je stavio nekoliko šorkata na desktop pa sam ih išao obrisati i naletio sam na ovo![]()
Pokušao sam i iz safe moda, pa ista stvar. I tako sam krenuo napraviti SS, kad ono
i
a slučajno sam naletio i na
I dok sam vam ovo pisao, došlo da pustim muziku, no opet nešto nedostaje
Nema opcije da ga stavim da ima play/pause...
Što se zbilo? Jel se može to nekak lijepo riješit ili odmah da ide po kratkom postupku reinstalacije xpa?
Skini Your Uninstaleer 2008 i oderi ga,a ako ne ide,skini Unlocker i oderi ga ručno komad po komad...
Ili probaj s Total Uninstal.
Perfektan program, ja sam jako zadovoljan s njim.
Briše sve, ali sve što ostane od programa nakon brisanja.
Eliminirao sam ga sa Total Uninstallom, ali još su mi ostala 2 problema: nema opcije ma stavim wmp onak dolje da budem u taskbaru i nema alata (paint, i neznam što je još bilo tam) te igara koje dođu sa windowsom.
Nekako ko da je taj digsby izbrisao wmp. Probaj ga skinuti i instalirati s Microsoftove stranice.
I što se tiče igrica i programa... ne znam, pada mi na pamet jedino repair Windowsa.
vrati ga dan prije nego si instalirao taj program
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Provjeri da ti nije možda uletio virus. Možda je i instalacija bila zaražena. Ako su ti podatci na drugoj particiji, najmanje muke i najsigurniji rezultat ti je format.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Media player lako ponovo instaliras,a ako ti paint ne treba,steta je sve rusit. Ako je jos nesto pokosio sa sobom,onda ces morat prvo pokusat sa system restore na neki datum ranije ili sve srusit,formatirat i nanovo instalirat OS...
Paint.NET
Preporuka za jednog od najboljih obrađivača slike.
Jednostavan, brz, besplatan, može se unaprijediti s pluginovima...
Bolja zamjena za paint.
OT: pogledaj koji se sve programi pokreću u startupu. Start, Run, upiši "msconfig", kartica "Startup". Ako vidiš nešto sumnjivo, guglaj ili postaj ovdje. Na taj način sam rješio puno virusa i ostalih napasnika.
Nemogu. Pokušao sam, ali nema niti jednog dana prije na koji bi mogao vratit, System Restore neće očitat ili je i on "zaražen".
Pokušao sam jučer repair, ali kad mi je otvorio onu listu naredbi, nisam znao što odabrati. Nisam htio ništa da još nešto i sam ne zahebem.
Probaj uc u msconfig preko safe moda.
Najvjerojatnije je virus koji je vec napravio sta je imao napravit. Ako ne uspije,znas sta ti je za cinit... :jbg:
Probao. A danas sam išao u grad i nisam se sjetio kupit cd da si spžim xp sa sp3, pa moram opet sa sp2. joj,joj,joj...
ubiti, hvala vam na pomoći. do kraja tjedna ću ga formirati.
i još samo nešto. taj program sam skinuo sa mafia wars na fejsu da dobijem onaj 1 gf point. tak da znate ak će nekom pasti na pamet da skida. još jednom, Hvala
I radije inataliraj Xp sa SP2. Ja sam imao problema sa SP3 a sa SP2 nikad. I uredno iskljuci windows update pa nemas brige...
EDIT: Popravljen tipfeler i obrisana rasprava nakon toga...
Zadnji uredio Smuchac : 17-07-2009 u 15:45
Bookmarks