= Citat = Izvorno postao Vepar Pregledaj post
Omnia je jedina ovdje bazirana na WM-u pa je i logično da je nešto sporija.Po mogućnostima je zato najbolja.
N95 8GB nije loš izbor ako ti ne smeta loš slide i izrada.
5800 je također OK i povoljne cijene i možda bi ti bio i najbolji izbor.Jednostavan za korištenje,veliki ekran,symbian,GPS,Wi-fi,video 30fps i prilično brz u radu...
Nekako i ja naginjem 5800xm, samo kakva je ponuda softwarea? Posto je to relativno nova platforma.
I citam sada u temi o 5800xm da niti jedna Nokia ne moze pristupiti zasticenim wireless mrezama, to mi onda dodje isto kao da i nema podrsku za Wi-Fi. :/

= Citat = Izvorno postao aco Pregledaj post
Moje osobno mišljenje
Što se tiče brzine:
5800 XM
N95 8GB
Omnia

Što se tiče Ekrana, 5800 i Omnia su tu negdje, svi imaju 8 gb u paketu..e sad ovisi što više voliš, 5800 ima 3.2 mpx kameru ovi ostali 5 ali noću ni jedan ne slika baš dobro,Imao sam N95 8GB i trenutno 5800 i stvarno su mi podjednako dobri, što se tiče lošeg slide-a i izrade n95 nebi se složio s tim
Fotke mi nisu bitne, samo kvaliteta snimanja videa, a tu su N95 i 5800 jednaki, tj. bolji od Omnie.

= Citat = Izvorno postao mladjo Pregledaj post
Za Omniju neznam, izmedju N95 8GB i 5800xm, svakako 5800xm, imao oba
Thnx.

= Citat = Izvorno postao Author Pregledaj post
Sama n95 8gb ima velik zaslon,to je preduvjet za Office ima iste velicine zaslon (ne kazem da ova druga dva nemaju velike zaslone,dapace) kao moj Se P990i i sa njime svakodnevno pisemo od Notesa do Tablica.Ako ti klizni mehanizam ne smeta i to kaj ima samo internu memoriju (nema utor za kartice) uzmi N95 8gb bas zbog fizicke tipkovnice.
Aplikacija imas ko u prici ako si nov ili noviji u svijetu Symbiana i uopce Smartphonea,citaj i gledaj i uci.
Windowsi ti imaju mogu slobodno reci mozda i veci ibor programa od Symbiana.
Fizicku tipkovnicu na n95 ne vidim kao prednost vec kao manu, jer nije qwerty te mi je unos teksta muka na klasicnim mobitelima.

Samo jos jedno pitanje svima, postoji li jos neki mobitel koji sam previdio, a ima ono sto trazim?