Kad ga kupiš treba pričekati da se isprazni i onda je preporučljivo ga puniti 12-tak sati.
Tako se uglavnom tvrdi. Iskreno ja se ne držim uvijek tog pravila i nisam imal problema sa baterijama, ali nemaš kaj izgubit ako to napraviš.
Kad ga kupiš treba pričekati da se isprazni i onda je preporučljivo ga puniti 12-tak sati.
Tako se uglavnom tvrdi. Iskreno ja se ne držim uvijek tog pravila i nisam imal problema sa baterijama, ali nemaš kaj izgubit ako to napraviš.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja sam ga odma napunio do kraja i kad se totalno isprazni stavit ću ga 12 čuki na punjenje...
Da me ne muči ona linija od HT-a bio bi presretan, mobitel je stvarno odličan, opravdao je sva moja očekivanja, čak i puno više od toga...
Čovjek uči dok je živ, nikad više kupnja negdje drugdje no u Siemensu..
Nije badava bila situacija da ih u Siemensu nemaju a bilo gdje drugdje u gradu ih možeš nabavit...čak mi je žemska u Siemensu rekla da se treba rezervirati kupnja novog S65..
Ja ga prvo ostavim puniti 12 sati i tek ga onda palim (tako su mi i rekli u servisu). Zadnji mob koji sam kupio sam i prva 3 puta ispraznio do kraja i ostavio puniti preko noći, nije bio neki problem ionako sam imao stari koji sam koristio dok se ovaj punio. Možda neće puno pomoći, ali ne može ni odmoći.Izvorno postao Sljaka
Bookmarks