Ja se ne slažem s tobom. Ne smatram Tele2 webshop ništa nepouzdanijim od recimo Vipovog webshopa. Naime, kako u obitelji skoro svi imamo Tele2 broj, manje-više svaki tjedan kupujem bonove u Tele2 webshopu. Do sada sam imao preko 30 transakcija samo za bonove (preko Vise i Amex kartica). Od svih tih transakcija samo jednom sam imao problem i to kad sam plaćao Amexom, ali više je bio mojom greškom jer je stajala napomena da je "Webshop privremenom nedostupan". Ja sam to zanemario, nastavio proces kupovine, iznos od 100,00 kn mi je rezerviran na kreditnoj kartici ali nije došlo do naplate. To sam riješio, istini za volju, tek za 20-ak dana preko Amex službe za korisnike i Tele2 službe za korisnike.
Sve druge transakcije su išle jako glatko i nisam imao nikakvih problema. Par puta sam kupio i mobilne aparate, i tada je sve prošlo ok. Dapače, želio bih ih pohvaliti jer mi je posebno zgodno to što jednu transakciju s iznosom od recimo 135,00 kn, mogu raspodijeliti na više Tele2 brojeva.
Nadam se da ćeš to riješiti i da ćeš ubuduće bit zadovoljan Tele2 webshopom kao i ja... da budem iskren nekoliko puta je Tele2 webshop bio nedostupan, a to kod Vipa nisam primijetio (nadam se da neće postat pravilo!).
S druge strane, koristio sam i Tele2 mpay (ili kako se to već zove) gdje se registrira kreditna kartica u Tele2 centru ili kod partnera, pa se preko poruke mogu obavljati transakcije... e tu mi je bilo nekih problema, ali ništa bitno. Stizale bi poruke kao da potvrdim transakciju s mPINom, a ja nisan ni poslao poruku sa zahtjevom za transakciju... tako da više ne koristim tu uslugu.
Nije ni VIP baš savršen sa tim mPINom... i kad mi je istekla vrijediti kartica, te sam dobio novu, kod Vipa je sve uredno išlo i dalje bez da sam otišao produljiti, tj. ponovno registrirati tu karticu, dok je Tele2 to pravilnije napravio, morao sam ići tamo i potvrditi da imam novu Visa karticu koju želim i dalje koristiti za mpin.
Hoću reći da nitko nije savršen, a i ako treba baš bit detaljan onda ću prije bit stroži prema Vipu i T-mobile jer su puno duuuuže tu i ponekad rade takve gluposti da je to za nevjerovat, plus što to lijepo i skupo naplate po principu "mi smo pouzdani", whatever!

Odgovori uz citat
Bookmarks