Prave hardverske razlike(proc,memorija,grafička-da dobro čitate i mobovi imaju sve to!)nema,tako da je u brzini softvera su sve motorole jednake.
A možeš staviti softvare od v600,ja mislim da ti to zna Coma radit pa njega pitaj...
Dal mi može netko objasniti što je to flex, odnosno koja je razlika između flaxa i flasha?
Dalje me zanima ako mi netko može iz iskustva reći kako radi v525 upgradean na v600 s obzirom da su i tu neke harverske razlike (primjerice oni koncentrični krugovi na v600 kojima se softverski može mjenjati boja i slično...).
Isto me zanima dal se na VIP-ov (vodafone - živciraju me njihove ikone) v525 može staviti soft od obične v500 i kako se to napravi i šta mi sve treba. Sve me zanima do u najmanjih detalja pa ako netko može objasniti bio bih jako zahvalan.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
OK ali soft od V600 je ipak prilagođen za te neke funkcije koje V500 nema (opet da spomenem one svjetleće krugove na poklopcu). Zanima me od nekog tko ima iskustva dal stvar šljaka i kako šljaka...
Iako mi je soft od obične v500 sasvim dovoljan, samo da se rješim vodafone ikona...
+ sva ona pitanja iz prvog posta![]()
Zadnji uredio whiteboy : 27-10-2004 u 01:43
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Imam ja v525@v600. Sve radi bez ikakvog problema. Kao što je IggXy napomenuo, sve je to isti hardware. Male razlike, tipa krugovi sa svjetlima koje v600 ima a npr. v525 nema - nije problem. Jednostavno meni kod "ring styles" menija ima opcija za podešavanje tih svjetala. Koja ne radi. Samo stoji tamo.
Isto je sa, ako se ne varam, v300 (ili v400, ne sjećam se točno) - nema bluetooth. Sa softom od v600 se pojavi opcija za bluetooth, ali (naravno) niš koristi od nje. Samo stoji tamo.
Za soft od običen v500/v600 dakle nema problema - ima tonu mjesta gdje se može skinuti. Na http://coma.fsb.hr/motorola recimo.
FLEX - FLASH? Recimo da FLEX dođe nešto tipa BIOS, dok bi FLASH (odnosno TRIPLETS) bilo nešto tipa Windowsi. FLEX ti blokira desnu tipku, definira ikone u meniju, dodaje sdve one Vodafone linkove okolo, skriva videoplayer... Možeš promijenit samo flex, samo flash ili oboje.
Ako flexaš, preporučio bih ti onaj SE6452AXXP10F9 flex. Ja ga imam, i mogu reći da je brz, da kamera dobro radi i da još nisam vidio niti jednog buga.
Glede flashanja, TRIPLETS_G_0B.09.4AR. To je zzadnja verzija koja se da downgradat (postoji i 55r koji ne navodno isto jako dobar SW, ali se nakon njega ne da preći na niže verzije).
Na tripletse 4AR možeš još stavit 0B.09.38R_lang0037_reflash (dodaje HR jezik).
Za sve ti treba PST ili MMS (ja koristim PST). Spojiš mob, backupiraš si sve SMSove koji ti trebaju, eventualne slikice, zvukove itd, i flexaš/flashaš. Baterija puna itd. Ima manual na ovom forumu, prvi STICKY post skroz na vrhu.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
OK hvala, sad mi je malo jasnije... Sad sam se tek susreo s motorolama bar što se tiče tih naprednih soft funkcija.
Znači ako samo flax-am v525 dobit ću oriđiđi motoroline ikone i rješi ću se svih vodafone gluposti? A sve ostalo će ostati isto, od kontakata do hrvatskog menija, zato jer nisam flashao, već samo flax-ao? Jel to tak funkcionira?
Izvorno postao whiteboy
Nije baš tako... Baš je obrnuto:
Flash je kao neki engine. Kad njega promjeniš, ništa se ne gubi. Ostaju slike, imenik, postavke, sve isto, ali se njime dobiva stabilnost, brzina (što menija, što kamere).
Flex je sve ostalo, tj. kad njega promjeniš, on izmjeni cijeli interface, dobiješ nove ikone, razne opcije (video, delivery report...), dobiješ nove predinstalirane igrice, melodije i slike (različit je predinstalirani sadržaj kod obične i vodafone verzije). Kad njega mijenjaš, resetiraju se sve opcije koje si postavio, izbrišu se sve slike i melodije i imenik i poruke ako su spremljene u memoriji telefona, a ne na SIM.
Da bi dobio potpuno novi softver, prvi put trebaš i jedno i drugo, kako je sugerirao BlueDevil (to isto i ja sad koristim iako me ova 55-ica vuče...).
Nakon tga si zadržiš taj flex, u njemu si sve postaviš kako ti odgovara i onda s vremenom, kako izlaze novi flashevi mijenjaš samo njih kako bi ti mob bio brži i stabilniji.![]()
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
E da... vuče, vuče... opako vuče...Izvorno postao ihaladin
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks