Prikazujem rezultate 1 do 18 od 18

Hybrid View

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    40
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E71x je lokalizirana verzija za američku AT&T mrežu.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Svježe registriran Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    E71
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    2.883
    Nivo
    12
    Bodovi: 2.883, Nivo: 12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samo da potvrdim da HelloOX2 savrseno radi. U roku od 24h sam dobio verziju s certifikatom i sam hackiranja je krajnje jednostavan. Nazalost, ne mogu isto reci za otkljucavanje mobitela Samo sam napravio mali napredak, sada mi za trk file krene instalacija, ali na pola stane i javi "unable to install"...sada natjeravam nekog kineza u Londonu da mi vrati 26€ posto ocigledno taj dejanov BBK ne radi na E71 s v300.21.012 firmwareom.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Stain95 Pregledaj post
    Samo da potvrdim da HelloOX2 savrseno radi. U roku od 24h sam dobio verziju s certifikatom i sam hackiranja je krajnje jednostavan. Nazalost, ne mogu isto reci za otkljucavanje mobitela Samo sam napravio mali napredak, sada mi za trk file krene instalacija, ali na pola stane i javi "unable to install"...sada natjeravam nekog kineza u Londonu da mi vrati 26€ posto ocigledno taj dejanov BBK ne radi na E71 s v300.21.012 firmwareom.
    Cekaj malo, pa sto ce ti Trk??
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Svježe registriran Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    E71
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    2.883
    Nivo
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
    Cekaj malo, pa sto ce ti Trk??
    Ne znam ni sam, radim preko dobivenih uputa, pa da objasnim cijeli sistem. Znaci, preko tog unlockera se moze mob unlockati uz pomoc obicnog USB kabela dobivenog s telefonom. Preko maila dobijes tri filea: upute, s60_3_1_app_trk_2_8_9.sisx, i taj dejanov BBK unlocker. Prvo je potrebno na mob instalirati s60_3_1_app_trk_2_8_9.sisx, pa se njega pokrene i dobije se ovakva poruka na ekranu:

Status: Connected
    PDD: NONE
    LDD:EUSBC
    CSY:ECACM
    Port number :1
    Baud rate: 115200

Onda pretpostavljam da taj program (koji inace izdaje sama Nokia, barem je i sluzi za developere - ako sam dobro skuzio) spaja komp i mob na nacin koji koristi taj unlocker. Nakon toga se pokrece unlocker, odnosno prije se pokrene nekakav login file, gdje upisujes username i sifru koju si dobio mailom, a koja ti osigurava 1 credit kod dejana. Nakon toga pokrenes unlocker, na njemu imas opcije "read phone", "make backup", "unlock" i jos par, a na dnu imas credits: 1 ili koliko ih vec kupis, ali 1 kredit=1 unlock. U svakom slucaju, meni je kada bi stisnuo "read phone" javilo da nije spojen na USB ili da nisu driveri ok. Isto tako i za unlock. Probao sam kada mob nije spojen kabelom, i javljalo mi je istu poruku, stoga sam pretpostavio da su kakvi driveri i nadogradio firmware Sada me ovi s mobilecode.uk.com (ili tako nekako) muljaju sa vracanjemm para, kao vratit ce, vraca se, ali nista na paypal ne stize...ne znam da li je netko pokusavao raditi dowgrade firmwarea?

Prvo sam procitao na netu da se to ne moze, pa sam na kraju naisao na neke forume gdje kazu da se moze s nekakvim programom koji se zove nesto kao Nokia Care...doma mi je tocan naziv, samo nigdje nije opisan postupak, a i strah me je da bi mogao dokosuriti mob

Nemam izbora osim dobrano izvrijedati kineza preko skypea, ali isto tako cu pustiti i par porukica Nokiji, jer nigdje ne pise da se instalacijom novog firmwarea ne moze vratiti na stari. U biti, pretpostavljam da se moze u servisu, ali cemu od upgradea firmawarea raditi toliki bauk?
    Zadnji uredio Stain95 : 18-09-2009 u 14:51

Slične teme

1. upgrade foruma na verziju 3.7.2.
    By joker in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 37
    Posljednji post: 24-08-2008, 23:18
  2. Odgovora: 5
    Posljednji post: 05-02-2008, 19:34
  3. ima li tko crackanu verziju nekog mp3 playera za N3650?
    By Daniel Morales in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 05-05-2004, 22:27

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove