ja sam danas opet bio i naravno kao i uvijek
domaćin na mobilovom štandu je opet bio gog![]()
ja sam bio jučer od 9:30 (markao sam cijeli dan u školi po izlikom da idem u bolnicu),ali nisam mogao ući prije 10:00 jer tek od onda vrijede đačke ulaznice i bio sam do 14:00..većinu vremena sam visio kod SE-ovog štanda (zbog hostesa) i nekoliko puta sam otišao do MOBIL-ovog štanda u nadi da ću sve razgledati u miru ali nisam uspio jer je bila užasna gužva,svi su ispunjavali listiće za nagradnu igru...
baš je negdje oko podne na štandu T-HT-a bio onaj Filip iz BB,čovječe koliko se je klinaca skupilo oko njega,ja sam mislio da se dijele nekakve majice ili kape,a kad ono Filip...
P.S. daj stavljajte slike svi koji ste bili tamo jer je meni mobitel ostao doma pa nisam imao s čime slikati hostese...
Mess with the best,die like the rest ! ! !
ja sam danas opet bio i naravno kao i uvijek
domaćin na mobilovom štandu je opet bio gog![]()
Meni San Andreas nije bio impresivan.Sličan je kao i Vice city samo ima neke promjene!!!!!
čitao sam u večernjaku prilog LINK-pisalo je o Info sajmu,uglavnom,popljuvali su ga do kraja,stvarno nisu štedjeli na lošim riječima...
Mess with the best,die like the rest ! ! !
pa info je bio fakat jad i bijeda. svake godine je sve gore i gore. od 4 paviljona dva su operateri. za dve godine će biti sam dva paviljona s njima.![]()
dobar grah daleko se čuje
ma trebaju i oni odustat da se konačno ova lopovska
banda sa velesajma malo opameti i smanji cijene izložbenog prostora.....
paviljon sa igrama je bio OK, ali moram priznat da su klinci ipak više nahrlili na staru dobru Auto-pistu...mislim da je štand bio od Auto kluba.....samo neznam kakve veze to ima sa temom ovog velevašara.![]()
meni je info bio zakon!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
meni isto, ali samo zbog mobilovog štanda, definitivno najluđi štand na infu
osim 2 razbijena stakla, mogli ste vidjeti i našeg direktora kako čaga (solo i s hostesama), redare koji su nas molili da se smirimo i stišamo muziku, no to se brzo riješili, a vi sami zaključite kako...
A hostese su priča za sebe, simpatične, duhovite i spremne na zafrkanciju![]()
LOLČINA gog!Da. hostese su stvarno bile zakon...
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
jesi probo ili...
joooooj slika je mrak, ko kaže da je bilo loše..![]()
jadan vatrogasac![]()
ma osiguranje je (ili domar) ali njega ni vatrogasci više neće moći ugasiti...
ma znam ga radi čovjek na velesajmu kao vatrogasac
ali u biti je i osiguranje.....
PA TO JE SANADER !!!)
samo je malo tropa il ga je neko nagu.io
dobar grah daleko se čuje
sanader da baš sa jedno 40 kila više
i 40 centimetara niže![]()
cek, ti si frend od filipa?Izvorno postao Crash~Override
imam 3gp clip vel. 600kb kad je break-o. snimljeno s k700i.
clip
Zadnji uredio ..::HRCO::.. : 20-11-2004 u 18:02
. ma vec me pola mjeseca nije bilo na forumu. al sam bio na infu 12.11(petak). od 12 do 17. malo sam obisao. hostese su bile vrijedne stajanja ispred standa i dosadivanja. razocarale su me bakiice u t-comovom najbolje vipove. vidio goga u prolazu kraj mobilovog standa ali nisam skuzio da je to on (stupid me). Inace nist nije bilo posebno. Jedino mi je zao kaj se nisam prijavio na pes4. za 20kn se isplatilo prosetat i ispunit par nagradnih igri i pod dobrim dojmom otic kuci.
Bookmarks