idem sutra.....
idem sutra.....
Pozdrav sa Infa![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja nagovaram starog da me otfura u cetvrtak,jos si premislja
May the Force be with you!
I sljaka kak je na Infu??
Pozdrav od domeChelavi i ja smo sreli Šljaku taman kad smo odlazili.
Ukratko, sajam je manji nego prošle godine, paviljon di je bio vipnet prošle godine je skroz zatvoren. A sada ono što vas najviše zanimaHostese snimiti na sony ericssonovom, t-mobileovom, hgpostovo, siemensovo i drugim štandovima. Standardno dobar komad je na autronicovom štandu, a i dvije djevojke iz info cod-a su me se dojmile
Bit će vjerojatno i neki natječaj vezan uz snimanje hostesa sa mobilnim telefonima, no o tome više kada joker sredi galeriju...
pa čuj ni one hostese na mobilovom štandu nisu za bacit a![]()
Ispričavam se ponizno što nisam napisao da smo vidjeli i gospodina damgola![]()
hm....hm.....Izvorno postao gog
jel se onda isplati ići ili ne...?
glupo pitanje,naravno da se isplati,barem zbog hostesa...![]()
Mess with the best,die like the rest ! ! !
jel neko od mobilovaca (koje znam) na standu u subotu?
Ja ću vjerojatno u petak popodne.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
call meIzvorno postao whiteboy
da slikamo hostese zajedno
![]()
Bio je Kruno sam na štandu, a Info ko Info polako već gubi smisao. Nezainteresirani izlagači, posjetioci koji više gledaju hostese nego izloženo. Ako ga propustite, nećete puno propustiti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...ja moram ići...tu sam u četvrtak...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Možda ću i ja doći u petak!!!!!!!!!
Čuo sam da će se moći isprobavati novi SE mobiteli od kojih i P910.A i San Andreas će se moći igrati na plejki.Moram doći,moram!!!!!![]()
![]()
Ma nije mi da igram San Andreas nego da ga vidim!A i neda mi se igrat takvu igricu bez memory card jer na početku igre nemaš skoro ništa,nego moraš obavljat misije,a to bi trajalo cijeli dan!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja ću navratit u subotu valjda...ko kaže se mora uvijek biti na faxu na predavanju![]()
http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=3&a=13
da istina vidio sam san andreas i fakad dobro izgleda
sutra idem na info opet to mi je i onak 5 minuta od doma![]()
doci cu valjda ako stignem u petak/subotusto se poklona tice... ima nagradnih igara... a mozda nesto uspijes i nazicati... treba biti uporan
usput... u fotogaleriju mozete slati fotke hostesa... mobaca ...))
http://cafe.mobil.hr/foto
ja sam danas imao najbolju namjeru otić! čak sam i do blagajne došao! "kolko karta?"-"40"-"jel ima kakav popust za studente?"-"jok"-"aj bok" nedam im 40 kn pa makar fallout 3 djelili!
Bookmarks