= Citat = Izvorno postao DomagojR Pregledaj post
1. a kako bi ti stavio naslov?
2. ok, mozda sam ga trebao staviti u pdf sigurnost i ostala sranja
3. da sam htio zadirati u "neciju" privatnost onda bi promijenio sifru jer je to lagano, al ja samo zelim saznati sifru bez mijenjanja. kuzis? ne zelim zadirati u neciju privatnost nego samo zelim instalirat pc suite i jos neke gluposti dok svoj komp ne popravim
1. Kako u pravilima pise,vidim da ih nisi ni pogledao. Nema veze.
Pise izmedu ostalog:

Iz takvih naslova se nikako ne može zaključiti o kakvom se problemu radi, ako netko i odgovori na problem, takvo znanje neće biti odgovarajuće katalogizirano i dobiti ćemo situacije ponavljanja istih problema jer među gomilom 'help' naslova nije moguće pronaći da je određeni problem već riješen. To dovodi do generiranja većega broja tema iste ili jako slične tematike, te onemogućuje brzo i efikasno traženje riješenja problema korisnicima foruma. Navedeni naslovi tražilicu također čine besmislenom.
2. Ova tema vise ide pod podforum Operacijski sustavi i software a ne sigurnost i zastita. Molim te da ne koristis vulgarne rijeci.

3. Da bi instalirao sto zelis,putem administratorske sifre trebao bi ukloniti ili prilagoditi ovlasti koje administrator racunala,u ovom slucaju tvrtka tvog oca,daje tvom ocu,a to je debelo zadiranje u tuđu privatnost,i u ovom slucaju u privatnost tvrtke tvog oca.

= Citat = Izvorno postao DomagojR Pregledaj post
a i nije istina da ima instalirano sve sto treba jer nema nekih gluposti koje su potrebne svakodnevno, kao sto su winrar i jos neke gluposti
Te stvari su mozda tebi potrebne,ali tvome ocu da bi obavljao posao koji mu tvrtka daje,mozda i ne,a da uistinu treba,administrator bi mu takve programe,tj "gluposti" kako ih ti nazivas,sigurno instalirao. Prema tome,ti i takvi programi na tome racunalu nemaju sta radit i tocka.

Vise necemo raspravljat o ovome,jer smo ustanovili da tebi u tvome problemu jedino moze pomoc zaobilazenje administratorske sifre sto je protuzakonito i to sam ti vec objasnio. Kako se to radi ti necu objasnjavat,a da sprijecim daljnje probleme temu cu zakljucat i ostavit drugima za primjer.

Zamolit cu te da se ne ljutis. Takva su pravila,i kome se ne svidaju ili ih ne postuje,nije mu mijesto ovdje i to pokusavam sprijecit. Hvala na razumijevanju.