kaže da se može produžiti trajanje opcije na još mjesec dana ako se prije isteka prvog razdoblja bespl razgovora uplati opet bon od 200kn. do kad se to može produživati? koliko dugo??
Evo i vipovci se sjetili ponuditi nešto novo/staro:
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=14065517&idnews=676970
kaže da se može produžiti trajanje opcije na još mjesec dana ako se prije isteka prvog razdoblja bespl razgovora uplati opet bon od 200kn. do kad se to može produživati? koliko dugo??
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Unutar razdoblja od 02.07-31.08
riječ je o 300 SMSa i 1500 min razgovora, čisto da se zna
Evo je promocija proširena i na Facebook...http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=14065517&idnews=676970Uživajte u ljetu i Facebooku jer od 06.07.2009. do 31.07.2009. svi novi i postojeći Vipme korisnici i Vip pretplatnici mogu besplatno surfati Facebook stranicama preko svojih mobilnih telefona.
Surfanje Facebookom preko mobilnih telefona besplatno je ukoliko se spojite na Facebook isključivo putem linka na Vodafone live! portalu ili putem stranice m.facebook.com.
Link putem kojeg će korisnici pristupati na Facebook stranice nalazit će se na Vodafone live! Portalu. Tijekom surfanja Facebook stranicama moguće je da se neki sadržaji nalaze na drugim stranicama (Youtube, miniclip, ...) i taj se promet obračunava prema redovitom cjeniku. Prije odlaska na stranice ili sadržaje koji se naplaćuju korisnik će primiti upozorenje na svom mobilnom telefonu.
kolega izostavio si kljucna slova...ipak bilo bi super daje tak kak si napisao. Naime radi se ovome
kopiirano sa vipove stranice:
U periodu od 2.7. do 31.8.2009 odaberite razgovore ili poruke prema Vip mreži za 0kn!"
e da i postojeci pretplatnici su nepoznanica u njihovim akcijama!! Sramota. Osim facebook-a j.... ih on...
idem danas aktivirat opciju sms na 771 i dobim ovu por: posalji sms vip za aktivaciju opcije SMS 0 vip (30kn mjesecno-450smsova prema vipu) ili SMS SVE (50kn mjesecno prema svim mrezama 250 smsova)
ja za te opcije ope nisam znao,nema ih tamo nigdje napisanih,stalno mjenjaju to,cijene,broj sms-a,mreze..bezveze.
sad sam aktiviral SMS 0 vip i ne znam dal vrijede poruke 0-24 ili samo nakon 19h..
gidi jap!
Bookmarks