Uz vašu pomoć danas sam se odlučio na C510 i za sada sam prezadovoljan.
Osobno mi je bio ljepši, a i bolje mi je ležao u ruci. Dodajmo na to da mi je važna kamera...
napisat ću par riječi prvog dojma, u slučaju da nekog zanima
smile shutter mi je predobra stvar...više nikada ne planiram namrgođenu osobu slikati
iznenadio me zvučnik koji je stvarno i glasan i kvalitetan, no razočarale su me slušalice koje su pretihe i bez ikakvih basova.
skeptičan sam prema poklopcu za kameru, budući da mi jednostavno ne izgleda prekvalitetno. no isto sam mislio i za klizač na d900 koji je unatoč raznoraznim padovima i nakon 2 godine bio skoro kao nov.
super mi je veliki ekran i zadivljuje me rezolucija, a plastika mi nije toliko nekvalitetna koliko sam očekivao nakon nekih komentara ovdje
iznenadilo me samo što ne mogu imati stalno uključenu bljeskalicu, što mi se prije pokazalo u puno situacija jako korisnim, kao i to da se ne mogu slikati prednjom kamerom ( što sam mogao na staroj motoroli e1000 ).
eto, to su prvi dojmovi nakon par sati upotrebe
imam još jedno pitanje. micro sd kartica mi je ostala u d900 koji mi trenutno nije pri ruci. gledao sam ovaj utor i čini mi se prevelikim za tu karticu. dakle pitanje je, koju memori karticu koristi ovaj mob, i kolike su im cijene?
u manualu sam našao da piše za karticu da je micro, tako da sam možda paranoičan? no jednostavno mi se utor čini puno veći.
EDIT : evo, googlao sam i vidim da nije isto
ostaje pitanje cijene...
i koliko su kvalitetne zamjenske? utječe li to na brzinu prijenosa podataka?

.gif)
, kao i to da se ne mogu slikati prednjom kamerom ( što sam mogao na staroj motoroli e1000 ).
Odgovori uz citat
Bookmarks