Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 9 od 9

Threaded View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jun 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uz vašu pomoć danas sam se odlučio na C510 i za sada sam prezadovoljan.
    Osobno mi je bio ljepši, a i bolje mi je ležao u ruci. Dodajmo na to da mi je važna kamera...

napisat ću par riječi prvog dojma, u slučaju da nekog zanima
    smile shutter mi je predobra stvar...više nikada ne planiram namrgođenu osobu slikati
    iznenadio me zvučnik koji je stvarno i glasan i kvalitetan, no razočarale su me slušalice koje su pretihe i bez ikakvih basova.
    skeptičan sam prema poklopcu za kameru, budući da mi jednostavno ne izgleda prekvalitetno. no isto sam mislio i za klizač na d900 koji je unatoč raznoraznim padovima i nakon 2 godine bio skoro kao nov.
    super mi je veliki ekran i zadivljuje me rezolucija, a plastika mi nije toliko nekvalitetna koliko sam očekivao nakon nekih komentara ovdje
    iznenadilo me samo što ne mogu imati stalno uključenu bljeskalicu, što mi se prije pokazalo u puno situacija jako korisnim , kao i to da se ne mogu slikati prednjom kamerom ( što sam mogao na staroj motoroli e1000 ).

eto, to su prvi dojmovi nakon par sati upotrebe

imam još jedno pitanje. micro sd kartica mi je ostala u d900 koji mi trenutno nije pri ruci. gledao sam ovaj utor i čini mi se prevelikim za tu karticu. dakle pitanje je, koju memori karticu koristi ovaj mob, i kolike su im cijene?
    u manualu sam našao da piše za karticu da je micro, tako da sam možda paranoičan? no jednostavno mi se utor čini puno veći.

EDIT : evo, googlao sam i vidim da nije isto
    ostaje pitanje cijene...
    i koliko su kvalitetne zamjenske? utječe li to na brzinu prijenosa podataka?
    Zadnji uredio Korisnicko_ime : 30-06-2009 u 00:29

Slične teme

1. c510 vs. w705
    By maher22 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 28-04-2009, 12:22
  2. Sony Ericsson T700 - VIPnet NOVO
    By sms freak in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 29-03-2009, 18:01
  3. V8 vs 6500s vs w890 vs t700
    By konan1 in forum Usporedbe Modela