Pozz
Zamolio bih nekoliko komentara u vezi Variy touch-a.......kakav je...dali vrijedi tih 300 kuna....jer namjeravam ga kupit a nebih htio da kupim smeće.....pa ako ima ko kavih iskustava molim da mi odgovorite ....unaprijed hvala.....
Pozz
Zamolio bih nekoliko komentara u vezi Variy touch-a.......kakav je...dali vrijedi tih 300 kuna....jer namjeravam ga kupit a nebih htio da kupim smeće.....pa ako ima ko kavih iskustava molim da mi odgovorite ....unaprijed hvala.....
Zasto nebi vrijedio 298kn?mob na touch,1gb memory,slusalice,2 stylusa,usb..,dobar a jeftini izbor!
ok...........pa i mislim nekak da je dobar...ali neznam u čemu je kvaka jer košta samo 300 kuna...to me nekak buni...........u usporedbi s drugim mobitelima...zašto je tak relativno jeftin.....
A vrijedi ako nemaš para za bolji, ok je mobitel, radi sve i baterija traje dost dugo oko 4-5 dana, mala je ta tpkovnica al je ok dok se navikneš nakon para dana, nemožeš igrice stavljat i teme mjenjat i ako staviš pozadinsku sliku neće ti se vidjet dio jer imaš na ekranu pravokutnika dva, to su nedostatci. Ali u biti mobitel je solidan koliko košta, dosta su dobri zvučnici i ostalo... Eto tako...
hvala.....eto zahvaljujem se se na vašim komentarima....za par dana ću ić kupit....možda čak i sutra ili prekosutra pa se javim kakav je......![]()
kolko košta taj vairy touch u t-mobile ponudi??
Bookmarks