----------Sony Ericsson----------
zanima me ova tipkovnica,koliko god izgleda "nebašprivlačno" pretpostavljam da će ipak biti udobna
dizajn je dobar,samo kaj...malo je debeo? idou/satio je tanji čak
Debeo? Pa dimenzije su priblizno slicne T303 (mrvicu duzi 8,5 mm), tj. cijeli je vrlo malen...
Sto se tipkovnice tice mislim da je bolje rjesenje nego na T303 koja je dosta nepristupacna...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
GPS No
jos jedan dummy telefon kao moj g705!
samo ovaj nebi smio u nekom paketu kostat vise od 1000kn?
ali ja nerazumjem te inovatore u sonyericssonu i one koji to odobre pustit na trziste!
g705-w705-w715-t715 sto je sljedece?
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
Solidan mobač! Ne kužim što ono znaći da ima smart desktop, koja je to funkcija za razliku od ostalih?
Razlika od g705/w715/t715 je u ekranu...ovaj 2.2"! Djeluje dosta malen i mislim da će biti ok a vjerujem i ne velike love za njega...do 1500 kn startna!
15 mm je OK. Kao moj C702, znači niti pretjerano tanko niti prejerano debelo. One tipke Anserw/End Call me podsjećaju na G502, a inače me mob podsjeća na W7x5 i T700.
ma što se tog tiče ipak je malo glupo predstavljanje "look alike" modela,stvarno sve češće bacaju modele nokia style-na isti kalup sa pokojom iznimkom
Meni ovaj mobitel djeluje malo ženskast i mislim da će ga žene više preferirati nego muškarci. Smart desktop, što je to?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Cim je dizajn malo drukciji od onog dosadno klasicnog (nazovimo ga muski dizajn) onda je odmah zenski mobitel... Istina je da postoji i roza verzija (moze se izabrati ovdje) ovog mobitela koja bi definitivno prosla kao zenski mobitel.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
----------Sony Ericsson----------
Simpa paket 1.198kn
http://www.t-mobile.hr/1/10-30-01-10...p?sifra=SET715
Imam T715 kupljen u Vip-u.
Zanima me kako ga otključati da prima sve kartice ?
može li se instalirati garmin na ovaj mobitel?!
Rekao bi da ne.
Imam ovaj mob, i mogu reći da sam zadovoljan.
Ali..
Zamjeram mu neimanje WiFi-ja i autofokusa. GPS mi ni ne treba.
I imam i jedno pitanje. Posudio sam bluetooth slušalicu SE VH310 i uredno se spoje, pozivi u redu, ali ne mogu podesiti da mi mp3-ce svira preko slušalice.
Jel ima netko možda iskustva s tim? Ili je nemoguća misija?
@bellagio: Odmah cu ti reci da je to nemoguca misija... U principu rijetke mono slusalice mogu pustati mp3, da bi slusao mp3 moras imati A2DP podrsku (stereo)...
Philip B. Crosby
Slušalica mora biti A2DP ili mob?
Ili oboje?
A t715 nema A2DP, jel?
Mob sam dobio na poklon, pa nebi bilo kulturno odmah ga mijenjati...
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_t715-2863.php
Bluetooth: Yes, v2.0 with A2DP
kad smo već kod ovog mobitela, imam jedno pitanje...
prijatelj mi je kupio taj mobitel, na svakom normalnom aparatu kod propuštenog poziva stigne poruka "tko je zvao", a njemu umjesto toga pise "Djole", pa sam mislio da negdje u imeniku ima taj broj spremljen pod Djole ili negdje u postavkama poruka, ali nigdje nema ništa, Djole se nigdje ne spominje??? kako rješit problem?![]()
Oboje mora biti A2DP, naravno.
Ne znam jel T715 ima A2DP...
pogledaj da nije spremljeno na sim kartici ime. Kontakti - Opcije - Opcije - Sim kontakti.
iPhone 5s 16 GB
Jel može neka preporuka za stereo bluetooth slušalicu?
ako je cid 53 javi se ovdje
http://cafe.mobil.hr/threads/71466-Besplatni-unlock-Sony-Ericssona!-CID53-i-slabiji!
druge free opcije nema
ili omnius kojeg plaćaš
Mi6 Black
Bookmarks