Imam iPhone 3G (trenutno 3.0) i imam instalirano FakeAPN, i do updatea je lijepo radilo. Tj. mobitel se nije spajao na internet- osim na Wi-fi.
No, nakon updatea na 3.0 iPhone ne je** FakeAPN ni 5%
Imao sam 20 i nešto kuna- sad imam 2.
A stvari stoje ovako:
1) Ugašen wi-fi i sve ostale vrste interneta (tj. mobitel nema šanse da se spoji na nešto- ugašen 3G, EDGE...)- otvorim Safar, "Safari se ne može spojiti, nema mreže"... to je OK
2) Spojim se na Wi-fi- sve normalno radi... to je OK
3) Ugašene sve vrste interneta- igram igre koje ne trebaju interent, slušam muziku- od mi 20- ak kuna... to nije OK
Naravno, nisam zvao/ slao da bi potrošio te novce, nemam nikakve pretplate na gluposti (horoskop, vic dana i što već ima), ne koristim ništa što je ovisno o internetu.
Tako da jedino preostaje da mi mobitel nekako ide na internet...
Makar mi nije jasno kako...
Čitao sam na još nekim mjestima da im mobitel također (nakon updatea na 3.0) ide na internet unatoč FakeAPN- u.
Zvao sam T- com da pitam mogu li mi totalno isključiti mogućnost korištenja interneta (znači da se jedino mogu na Wi-fi spajati)- kaže agent (James Bond) da ne mogu i pokušava mi uvaliti neki internet paket...
Sad sam instalirao neki drugi profil tipa FakeAPN- sa stranice iphonenodata.com.
Nadam se da će to riješiti problem.
Zna li netko (ako mi ovo ne pomogne) neki drugi način?
Hvala
P.S.
Nije potrebno da mi netko piše o tome kako se iPhone ne isplati koristiti bez neke "itarife". Ili da nije to pun njegov potencijal...
Ja znam što meni odgovara, tako da bih volio da ova tema ne skrene u nekom neželjenom pravcu.
Hvala i na tome![]()
![]()

) da ne mogu i pokušava mi uvaliti neki internet paket... .gif)
Odgovori uz citat
Bookmarks