tražio sam po netu, najviše odgovora na koje sam naišao su da nema razlike(osim imena, T-Mobile umjesta HTC-a i wnw ikone u meniju).
sad sam baš prije koju minutu naišo na par tema i sami korisnici G2 kažu da nema razlike.
ovo što se tiče softa, mislim da se ne zna još jel T-Mobile mora odobrit update ili ne. mislim da ćemo morat pričekat neposredno do izlaska updatea ili do samog izlaska.
još ga nema ni za čisti Hero, ali će xda imati sigurno i za G2 (predpostavka)
rekao sam već u nekom topicu da je taj 2.0 ekskluzivan za motorolu, jer ga je ona i razvila u suradnji sa googleom
mislim da će to trajati bar do nove godine, ako ne i koji mjesec iza...
na kraju, pogledajte i ovaj x10 i dosta modela koji su najavljeni svi izlaze na 1.5/1.6 verziji, 2.0 se uopće ni ne spominje...
Ma ako ga necu moc bar debrandirat s tmobajl na obicni , necu ga ni kupovat, o 2.0 verziji da i ne govorim..
For the hoven lands...
N.F. malo se vraćam na ovo tvoje pitanje:
Kolio sam pohvatao je, jest da još muku mučim sa odključavanjem na WM ali koliko sam vidio to je jedno te isto, software-ski, karte si i onako jednake.
Evo ga mali ali važan komentar, a odnosi se na bateriju koja enormno karatko traje svega cca. 10-12h ne više, a što radim, baš ništa. Neznam dali je to... uslijed čega?
Imao uključen WiFi ili ne sve je isto, jedino što mislim da sam mogao zeznuti je prva tri punjenja baterije koja nisu bila (kao nekada) po 10-12h nego po 3h kao što piše, odnosno dok se nije baterija napunila (2-3h).
tako da - za beteriju.
Ima li tko drugačija iskustva i neka savijetuje?
kolko sam čitao svima traje tolko baterija.
evo ti dva zanimljiva linka:
Baterija
Baterija #
Ma mislim da prva tri punjenja baterije neigraju neku ulogu u njezinoj dugotrajnosti. Neznam dali taj HTC ima ono što moja Nokia ima: kada se baterija napuni, mob više nedobiva napon, kao da si punjač ištekao iz struje. Nema veze dali si ga puno 2h ili 20 sati, kada ti dođe na isto. Mislim da mi to negdje u uputama piše ili sam to pročitao u Mobis servisu.
Tako se navodno pospješuje dugotrajnost baterije.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Jedno (možda blesavo) pitanje za vlasnike: ima li Hero opciju za izvješće poslanih poruka?
Ima, ali ja i postavim kvačicu ali mi izviješće ne dolazi.
Pitanje u vezi baterije - šta stvarno tako kratko traje?
Zanima me koliko bi mi otprilike izdržala sa ovakvom dnevnom upotrebom: 10 min poziva, 20tak poruka, pola sata surfanja preko WiFi-ja i pola sata preko 3G-a?
Na N82 ga s takvom upotrebom punim svaki drugi dan (s tim da ga gasim preko noći)... Mogu li se takvom nečem nadat i na Herou ili će to biti puno kraće?
Mislim da će ti trajati jednako kao i na N82. Imam Galaxy kojem traje puno duže baterija, a sad sam tek nabavio Hero tako da još neznam kako je kod njega, ali sam gotovo siguran da će ti 2 dana uz ovakvo korištenje trajati.
izašao je rom Android V2.0 sa Sense UI-em. jel netko stavio možda?
razlika u interfaceu nije velika
zanima me još nešto, jel gubim garanciju ako rootam mob?
Sniper, meni baterija drži pola dana ma što god da radio, dok neki navode dva dan? Neznam u čemu je kvaka?
@yager
daj link na ROM 2.0
koga briga za garanciju joššalim se, mislim da rootanje neće poništiti garanciju jer ovu u servisu nikad nisu ni čuli za to pa neće skužiti ništa
Pogledaj ovaj post na moje komentiranje oko baterije.
Samo se nadam da će novi FW riješiti stvar.
evo link. sorry kaj nisam prije, nisam stigo
preskočili su 2.0 i išli na 2.1 odmah
[ROM] Hero 2.1 v1.2temp
*ja samo prosljeđujem link, ak neš zeznete nemojte mene krivit, ograđujem se od bilo čega
evo preview video roma 2.1 Eclair ako kog zanima
Mislim da će negdje u prvom mjesecu izaći Eclair za Hero kao službena nadogradnja. Koliko sam vidio svi ovi moddani 2.0 (ili 2.1) ROMovi su nepotpuni, i puno stvarčica ne radi tako da ih osim zbog nekog zadovoljavanja znatiželje nema smisla stavljati.
Trenutačno je bolje staviti neki custom ROM npr. od Modaca
Mene zanima da li iz kalendara možeš nazivati neki telefonski broj
Znači upišeš kao
Sastanak
moram nazvati Peru Perića 0854838383
Jel mogu direktno nazvati taj broj?
Isprobavao sam i nisam uspio, jel netko možda zna?
Baš sam i ja išao sad isprobati i stvarno ne nudi tu mogućnost
Na iPhone-u odmah prepozna da je riječ o telefonskom broju i klikom na njega možeš pozvati.
TIP: sigurno na Market Place ima neki kalendar koji ima ovu opciju koja je tebi bitna
Bookmarks