jel postoji neki push mailova sa gmaila na ovom mobitelu, ali samo dok sam na wlan mrezi?
To mi je glupo. Pa ima ljudi koji ne žele to koristiti. I recimo ja sada dođem u dučan i nemogu upaliti mobitel da vidim kako izgleda meni i ostale stvari da se mobitel ne bi aktivirao. To je največa glupost koju sam čuo. Da na Touch HD-u postoji tako nešto sigurno ga ne bi kupio iz principa makar imam aktiviran data paket, koristim mail, itd.
PREDATOR
jel postoji neki push mailova sa gmaila na ovom mobitelu, ali samo dok sam na wlan mrezi?
Što se tiče nekih novosti najavljen je update na Android 2.0. Još sve kao neslužbeno. Trenutno uređaj vrti verziju 1.5 i najave govore da će preskočiti update 1.6 i odmah na novonajavljeni Android 2.0.
Istjece mi pretplata u t.mobile-u i sad vidim doci ce ovaj hero al pod imenom G2, jel se njega onda moze debrandirati i jel se znaju cijene pod kojima ce G2 doci ?Vas opceniti dojam o tom mobitelu ili ipak uzeti nesto drugo u tmobajlu ( nislucajno mi preporuciti ajfon)
For the hoven lands...
hahah ni slucajno ajfon,a od svih bas je hero najslicniji njemu
on topik-hero je odlican izbor..markar i onaj od t mobile mob sa androidom je zaista dobio dobre kritike,bit ce dosta jeftniji..treba vidjeti razliku u cijeni...
ja bi i da je ajfon u konkurenciji,hero odabrao,odlican mob..
+ali koliko vidim nece moci android 2.0 gore..ne znam..mozda da pricekas moto milestone,trebala bi uskoro doci..
Zadnji uredio smogovac : 07-11-2009 u 12:24
..Hero u T-mobile ce bit brandiran, sto znaci da nemozes ga upgradeat..??
tako da....
A kaj se motorole tice... skeptican sam, jer im je to prvi takav mob, da ne pricam o tome kad ce doc kod nas...
..evo frend radi u Tele-u, pa evo cijena, na pretplatu... Za produljenje ocito jos nisu definirane, nadam se da ce bit sto manje..
![]()
Cek pa zasto se nebi mogao staviti "cisti" android umjesto " brendiranog" t-mobajlovog i zasto nebi mogao 2.0 gore? Motorolu necu , ni da mi ju poklone.
For the hoven lands...
Nabavih si dotični uređaj. Dojmovi oni prvi.... neznam, ma ubiti zadovoljan, ali treba mu posvetiti nešto vremena. Ono što me čeka je faza učenja, odnosno upoznavanja Android OS-a. Tako da ću puno pitati.
Ovako ukratko, uređaj ko uređaj kvalitetan, ekranom zadovoljan. OS... e to je ono zbog čega sam ga i kupio, prvi dojam jako fluidian i izglađen. Sve skupa brzo, "mali" ima potencijala. Ali kao zaljubljenik u WM istio sam postigao i kombinaciom Seanse UI + Mobile Shell, dobro ne baš u toj mjeri al bolje nego po defaultu.
...al da nebi ovo postalo lomljenje koplja Android vs. WM odmah pitam... dajte sami nešto stavite.npr. kako napraviti officialni upgrade FW-a to je ono prvo, kasnije ostalo. Negdije čitao da ima ja ne mogu naći ili neznam.
I ja opasno razmišljam o kupnji pa me zanima par stvari... Čitao sam malo po netu i vidio da se dosta ljudi žali da zna biti spor i nefluidan, tj da u nekom trenutku počne "štekati"... Kakvo je stanje kod tebe?
I kakva je izrada samog moba, ništa ne škripi, klima se i sl.?
može netko od korisnik reć jel smeta u džepu možda jer nije potpuno ravan.
i jel se zna jel će bit moguće updejtat na v2.0?
i još jedno, ako će bit moguće što se onda ako je iz t-mobilea neće se moć updejtat?
Zadnji uredio yager : 09-11-2009 u 22:01
Nema što škripiti i klamati te po pitanju izrade same pohvale, dobro složeno/spojeno. Možeš se i sam uvijeriti u kakvom VIP centru.
...koristim ga tek dva - tri dana tako da... uglavnom još nisam primijetio njegovu sporost i nefluidnist, ni na povremene trenutke. A i ako se pojavi to je problem kod svih smartphone-a. Nije još nakrcan pa možda zato.
A kada smo već kod toga, pitanje za iskusnije multitasking kako to radi, dali ga uopće i ima, nebih rekao pošto ne mogu mpr3 vrtit i još nešto raditi? Odnosno kako pogasiti app. koliko primjetih duži pritisak na home tipku prikazuje samo 6 zadnjih otvaranih app. koje možeš pozvati ali više od 6 ne ide kao ni njihove gašenje, vjerojatno se to samo pogasi. A više se i ne sječam, možda još ova verzija 1.5 i nema podrške za multitasking
biti će moguć upgrade na 2.0 tako najavljuju. I to da ne smeta u džepu, barem meni.
evo zaštekalo jednom prilikom vrtnje u pozadini mp3, ponovo podigao app. i stvar funkcionira. Al nek te to ne odbije od uređaja i dalje je on... onaj pravi. Svi smartphone-i imaju svoje trenutka pa i PC.
Kada smo već kod toga, a vezano za:
trebalo je dignuti samo odgovarajuću aplikaciju prvotno sam preko aPlayer koji očito to ne omugućava dok sa Music-om možeš u pozadini vrtit mp3 i npr. otić na net. Tako da postoji neka vrsta multitaskinga.
Ma dobro to, normalno je da se ponekad malo zblesira, mene samo muči da mi ne počne štekat dok idem kroz menije i to, da sve bude fluidno kako bi trebalo biti
Kako to misliš "neka vrsta multitaskinga"? Pa ja sam mislio da je multitasking normalna stvar na Androidu, da može bez problema imat par aplikacija otvoreno u isto vrijeme kao recimo symbian...
ma ne što se tiče toga, sve je fluidno i dobro "sluša" nema straha.Ma dobro to, normalno je da se ponekad malo zblesira, mene samo muči da mi ne počne štekat dok idem kroz menije i to, da sve bude fluidno kako bi trebalo biti
još ga učim oko toga. npr. možeš imati max 6 app. dignutih što vidiš preko home tipke. Odnosno ista ti pokazuje 6 zadnjih otvaranih app., a i pomoču nje možeš ulaziti u pojedine app, (možeš se prebacivati između njih). ALI ih ne možeš zatvarati. Eto zato kažem neka vrsta multitaskinka, ograničenje na šest komata, možda i postoji app. koja to ne ograničava i zatvaranje pojedinih app. Jer stiskom na home tiphu uvijek vidiš zadnjih 6 app . E sada jeli to multitasking iz Symbian i WM, mislim da ne.Kako to misliš "neka vrsta multitaskinga"?
Onda super
Aha... Pa dobro, to i nije toliko loše, mislim realno gledajući kome treba više od 6 pokrenutih programa odjednom... Znači, ako sam dobro shvatio, mogu imati 6 pokrenutih orograma u pozadini, right? Ma u biti me zanima ova situacija... Jel moguće slušat muziku, imat otvoren browser i onda sve to gurnut u pozadinu i recimo natipkat poruku? Hoće li muzika nastavit svirati i hoću li kada opet odem u browser ostati tamo gdje sam bio?
je funkcionira ovo što si mi naveo + to podigao još i kalkulator.
Znači: pokrenuo mp3 reprodukciju, postvio u pozadinu otišao na net, surfao, otvorio SMS, napisao ga, podigao kalkulator, ponovo se vratio na SMS sve je bilo kao kada sam ga napustio, poslao poruku koja je stigla, nazad se vratio na kalkulator koji je ostao gdje sam zadnju put računao te se naposljetku vrtio na web baš tamo gdije sam i stao te cijelo vrijeme mp3 vrtio.
...mislim da si zadovoljan kao i ja.
Evo bas se vratio iz Tele2 centra u VZ... imaju i crnog i bijelog... Al nazalost izgleda da zakljucani na Tele2.. Barem crni kojeg sam isprobao.....
A koliko sam citao, upgrade na Android 2.0 zasad je nesluzbeno najavljen samo za nezakljucane modele.. :/
..hmm, takav prijevod mi nije pao na pamet, mozda si u pravu
sad mi nekako i izgleda realnije
Može li netko testirati skype uz pomoć ovog, pošto na androidu postoji sam skype lite koji je okljaštren. Može li se ovo usporediti sa skypom na wm?
Postoji li još koja turn by turn navigacija osim gmaps i sygica i da li je sygic isti kao na wm-u?
Zasto se nebi mogao staviti "cisti" android umjesto " brendiranog" t-mobajlovog i zasto nebi mogao 2.0 gore?
For the hoven lands...
TS, odličan, mislim ja sam zadovoljan. Ima dobar odziv. Poruke se pišu stvarno sa lakočam i precizno je pisanje. Do sad ako mi se je svega par puta (3-4) desilo da moram dva puta stisnuti slovo da prihvati. Mislim da biš bio zadovoljan. Al ipak prođi do VIP-a i probaj se malo poigrati.
...i još malo o ekranu, sve radnje koje radim idu preko ekrane, još do sada nisam koristio trackball tako da se potpuno možeš slobodno oslonoiti na ekran.
ovo još nisam probao... a što se tiče njegovog čistog Skype-a (Lite BETA v.1.0.0.5 to nema voice call, samo chat. Ali ako se ne varam Skype se još može dobiti i kroz dodatne app. već spomenuti Sipdroid te Truphone i Nimbuzz. Ono što meni treba od Skypa je razgovor i poruke.
najeve idi da bi Garmin sljedeće godine mogao izbaciti inačicu za Android. A što se tiče Sygica nisam ga stavio ni na WM ni na Hero ali za vikend bi to moglo pasti te javim. Ne vidim da bi pravili razlike barem Garmin ne radi (one značajnije).
Zadnji uredio HCSC : 12-11-2009 u 00:44
Bookmarks