sad jedino ako imaš 5 000 brojeva, meni sa 400 kontakata radi odlično
pa koliki ti je taj imenik pobogu...evo ja imam 180 kontakata i od toga imam recimo 7 kontakta koji počinju s "rad" i kako ja tipkam automatski izbaci sve
a i sms-ovi...imam u jednom "conversationu" preko 600 poruka i bez problema i otvara i šalje i prima...ništa ne šteka
sad jedino ako imaš 5 000 brojeva, meni sa 400 kontakata radi odlično
Kod mene je 1800 kontakata... To takodjer ne objasnjava problem sporosti u call logu, sms-u i slicno. Ocito je sve to nekako povezano.
Forumaš godine :)
Evo da se i ja pohvalim da sam prije tjedan dana i ja postao vlasnik G2 Touch-a. To mi je prvi android uređaj pa još učim. Ali za sad mi je samo jedna stvar problem kod uređaja: pisanje poruka!
Pošto mi je ovo i prvi touch screen mobitel mogu reči da mi je prijelaz sa E71 za sada veoma bolan...
Pa da Vas pitam, preko koje tipkovnice pišete poruke?
QWERTY ili obične telefonske? Isprobao sam i par zamjenskih tipkovnica ali isto mi treba 3 dana da napišem duži SMS... Kako sam naviknut na QWERTY pišem preko nje ali prečesto griješim i došlo mi je par puta da ga zakucam u pod...
Dal je to stvar navike? Kako je Vama bio prijelaz...?
Inače, za sad sam zadovoljan brzinom, otvara sve relativno brzo ali nisam ga još ni stigao pošteno opteretiti programima i sadržajem... Napravio sam službeni update na 2.1, rootao još nisam, moram prvo sve prostudirati...
Gle,prije toga sam imao MDA Touch Dual.....tako da mi je G2 pjesma kaj se tiče pisanja SMSova
pa zašto?
ekipa,
imam jedno pitanje.
kako se može namjestit T9 hrvatski?
jer imam samo engleski T9.
molim za pomoć.
hvala unaprijed.
Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...
pozdrav,,
posjedujem t mobile g2 touch sa androidom 1.5, htio bi staviti 2.1 ili 2.2 ali neznam kako,,vidim ima tu dosta uputa ali meni laiku treba malo više od toga da skužim, probao sam na system update ali ja nemam tu mogučnost, nema nigdje check now funkcije,
zahvaljujem unaprijed
samo ću ti reć, više čitaj, nema jednostavnijeg tutoriala nego je postavljen tu
ako si lijen čitat onda je bolje da ostaneš na 1.5
Ja sam zainteresovan za kupovinu HTC Hero. Mobitel mi se bas svidioIdem u utorak do grada,da malo obidjem trgovnice i isprobam Hero. Inace,ovo bi mi bio prvi Android. Proslo je dosta od kada je izasao,pa se sikiram da nekako nije zastario. Ali sudeci po komentarima i ovome sto sam citao mob je fenomenalan (moram ga naci novog do neki 550KM(2200kn) ili 600KM max (2400kn) ).. Legend je skuplji i nemam pare za njega. Ali u sustini i nema razlike. Obadva imaju Android 2.1 i Sence UI. Jedino sto Legend ima malo vise Ram-a ali mislim da to i nije toliko bitno s obzirom da je 288MB previse
Nadam se da sam u pravu
![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
ja sam kupia hera jer mi se optički više sviđa nego legend
jedini veći nedostatak naspram legenda je da nema LED flash
a šta se memorije tiče, više je uvik bolje mada mislim da je razlika u radu minimalna
a hera uzmi nekoga zaključanoga(tmobile), bilo ih je čak po 1200 kuna
poz
Ja sam svojeg platio 1350kn, T-mobile G2, zapakiran, niti jednom upaljen (doslovno) niti najlon skinut sa moba, i 2 god garancije... Ja sretan![]()
DAli je puno dati 1600 za hero-a starog malo vise godinu dana sa svom opremom, otkljucanog na sve mreze? ali bez garancije
Mislim da je...
Forumaš godine :)
1600 ti je debelo previše dati za tog hero-a...da je 1000 ajde još...ali 1600 je pljačka![]()
I mislio sam, našao sam novog, zapakiranog, sa garancijom i svime za 1500. Mislim da je to u redu? Ili je i to previse?
Bok , može informacija. Imam na Hero-u instaliran software senseHero 2.1 i sve funkcionira ok ali jedino ne mogu slati niti primati MMS-ove.
Ako netko može pomoći, možda zna kako namjestiti u postavkama? Internet i wifi rade normalno.
ja sam svog početkom ljeta isto tako platio 1500 i stvarno eto što je da je super mi je mobitel...pogotovo otkad sam stavio custom rom i dignuo procesor na 170/690MHz
@tomi : koja mreža?
Koji je najbolji custom rom? Vi koji imate hero-a mozete li reći koji rom vrtite na njemu![]()
[OpenSource][Oct 2] Floyo 1.01 "Could it get any better?"
stavia ovaj prije 2-3 dana i zasad je odličan
Menu / Settings / Wireless Controls / Mobile network settings/ Access Point Names
Menu - New APN:
Name: VIP.gprs
APN: gprs0.vipnet.hr ili data.vip.hr ovisno o podatkovnoj tarifi
Proxy: 212.91.99.91
Port: 8080
Username: not set
Password: not set
Server: not set
MMSC: not set
MMSC proxy: not set
MMS port: not set
MMS protocol: WAP 2.0
MMC: 219
MNC: 10
APN type: upisati default
Menu - Save
Postavka Mobile Network mora biti aktivna (uključena)
Nakon upisa postavki potrebno je iskljuciti i ukljuciti mobilni aparat.
MMS postavke
Kretanje unutar izbornika aparata odvojeno je / znakom.
Podebljano su označene postavke koje je potrebno upisati u aparat.
U zagradama se nalaze dodatna objašenja.
Molimo Vas da detaljno slijedite upute.
Hvala.
Menu / Settings / Wireless Controls / Mobile network settings/ Access Point Names
Menu - New APN:
Name: MMS
APN: mms.vipnet.hr
Proxy: <Not set>
Port: <Not set>
Username: 38591
Password: 38591
Server: <Not set>
MMSC: http://mms.vipnet.hr/servlets/mms
MMS proxy: 212.91.99.91
MMS port: 8080
MMS protocol: WAP 2.0
MCC: 219
MNC: 10
APN type: mms
Menu - Save
Nakon upisa postavki potrebno je iskljuciti i ukljuciti mobilni aparat.
nkakomi najglatkije radi
puno mi brže okreće screen, baterija isto ok
mada imam zadnjih dana problema sa wirelessom, i ne samo na ovom romu
Bookmarks