Pitaj ljude na koriničkoj...
imam pretplatu na horoskop, i to na 3 znaka. kako se to odjavi
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Pitaj ljude na koriničkoj...
sta bi to trebalo znacit
Ma na korisničkoj, nazovi korisničku službu...
odjavi se tako kako se i prijavljuje samo što ispred ona tri slova za svaki znak staviš minus iliti - (npr. za ovan to izgleda ovako '-ova' bez navodnika) i onda to pošalješ na broj 710.
BTW glup naslov teme. već sam pomilio da je VIP ukinuo uslugu 'VIP infoblic'...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...kao što WB kaže, stavi "-" (bez navodnika) ispred bilo koje infoblic usluge koju koristiš,bilo MMS ili obični...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ma probao sam i vec sam potrosio par poruka na to al nije uspjelo. a bas se ja sjecam bilo je davno kad sam aktivirao!
isao sam i na vipnet.hr tamo gdje pise o infoblic uslugi ali nigdje ne pise za deaktivaciju
nazovi korisničku i reci im nek ti otkažu sve aktivne usluge
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nakon hrpe pametovanja, vraćamo se na moj savijet D;
Bookmarks