ja sam 2002. tek saznavala koji je ku*ac internet i konektiranje na isti preko karent dajl apa, te jedinia persona koju sam imala na IM-u je bila moja ex svekvra..
ocemo me ubit kao nedovoljno dostojnog clana ove zajednice ili cemo zbog ex-sveki mi prgledat kroz prste??
ajde, ljudi, *ebo vas..
u pet ujuto ja mrtva pijana ispravljam svako drugo slovo u postu i pisem na fakin cafe mobil.. da doprinesem dramatcnosti, fakat kurim i zadnji cik..
i sad, bih li to radila da sam yebeni hitler i da jedva cekam nekome od vas obrisati neki post ili temu tamo u oftopik dijelu?
taj isti fakin kafe mobajl, veeeliki dio njegovih clanova i dio za koji sam kao mod zaduzena su mi postali kao extended family. a familiji bas i ne zabijas kajlu u ledja, osim ako to bas bas, ali bas nisu zasluzli
chill out svi vi koji mislite da smo gamad hitlerovska..
i ako vec imate potrebu udarat po nama koji ovde odrzavamo red, dajte bar konktžretne primjere i razologe rad' kojih se zalite!!
jer brate mili, svia nama, pa tako i meni, su brisani oftopik postipvi u temtaskom dijelu, pa nismo dizali bunu, bar ne bez razloga..

Odgovori uz citat

Bookmarks