Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 82

Hybrid View

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam 2002. tek saznavala koji je ku*ac internet i konektiranje na isti preko karent dajl apa, te jedinia persona koju sam imala na IM-u je bila moja ex svekvra..

ocemo me ubit kao nedovoljno dostojnog clana ove zajednice ili cemo zbog ex-sveki mi prgledat kroz prste??

ajde, ljudi, *ebo vas..
    u pet ujuto ja mrtva pijana ispravljam svako drugo slovo u postu i pisem na fakin cafe mobil.. da doprinesem dramatcnosti, fakat kurim i zadnji cik..

i sad, bih li to radila da sam yebeni hitler i da jedva cekam nekome od vas obrisati neki post ili temu tamo u oftopik dijelu?

taj isti fakin kafe mobajl, veeeliki dio njegovih clanova i dio za koji sam kao mod zaduzena su mi postali kao extended family. a familiji bas i ne zabijas kajlu u ledja, osim ako to bas bas, ali bas nisu zasluzli

chill out svi vi koji mislite da smo gamad hitlerovska..

i ako vec imate potrebu udarat po nama koji ovde odrzavamo red, dajte bar konktžretne primjere i razologe rad' kojih se zalite!!

jer brate mili, svia nama, pa tako i meni, su brisani oftopik postipvi u temtaskom dijelu, pa nismo dizali bunu, bar ne bez razloga..
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
    ja sam 2002. tek saznavala koji je ku*ac internet i konektiranje na isti preko karent dajl apa, te jedinia persona koju sam imala na IM-u je bila moja ex svekvra..

ocemo me ubit kao nedovoljno dostojnog clana ove zajednice ili cemo zbog ex-sveki mi prgledat kroz prste??

ajde, ljudi, *ebo vas..
    u pet ujuto ja mrtva pijana ispravljam svako drugo slovo u postu i pisem na fakin cafe mobil.. da doprinesem dramatcnosti, fakat kurim i zadnji cik..

i sad, bih li to radila da sam yebeni hitler i da jedva cekam nekome od vas obrisati neki post ili temu tamo u oftopik dijelu?

taj isti fakin kafe mobajl, veeeliki dio njegovih clanova i dio za koji sam kao mod zaduzena su mi postali kao extended family. a familiji bas i ne zabijas kajlu u ledja, osim ako to bas bas, ali bas nisu zasluzli

chill out svi vi koji mislite da smo gamad hitlerovska..

i ako vec imate potrebu udarat po nama koji ovde odrzavamo red, dajte bar konktžretne primjere i razologe rad' kojih se zalite!!

jer brate mili, svia nama, pa tako i meni, su brisani oftopik postipvi u temtaskom dijelu, pa nismo dizali bunu, bar ne bez razloga..
    aj ti nemaš pravo glasa. ti samo offtopičariš po chataonici.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. 5 godina cafe.mobila se blizi....
    By zerobravo in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 708
    Posljednji post: 29-01-2008, 20:28
  2. Pitanje za vodstvo podforumu oglasnik
    By jdabic1 in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 78
    Posljednji post: 03-12-2007, 23:10
  3. Novi izgled cafe mobila??
    By Serious-Sofa in forum Mobil Internet c@fé