forum haer je jedno veliko rasulo.
ja jesam tamo aktivna, ali ga ne volim nit najmanje!
bogu hvala sto smo tematski forum i sto se, jos i prije mog dolaska na mjesto moderatora, kafe, a najvise chataonica ogranicila i ocistila od nebuloza!
kome to treba u zivotu, siroko vam polje, imate hrpu nebuloznih foruma!
cafe.mobil nije takav! i najiskrenije se nadam da nikada nece postit takav!
kukate kako imamo malo aktivnih clanova - da, i?
zar bi bilo bolje da su ih tisuce aktivne, ali da nikako ne pridonose tematici vec postaju po cetari teme tipa "koja vam je omiljena boja" i "sto ste danas jeli za dorucak"?!
jesmo li forum za mobilnu tehnologiju i stvari vezanje uz nju, ili smo forum za sprdacine?!
koji lol, ljudi su pobjegli zbog ukidanja oglasnika.. i bolje brate mili da jesu, vidi se koliko su onda doprinosili po tematskim dijelovima foruma!
a svi oni ostali, sto bivsi vodje, sto ozbiljni clanovi koji su se "povukli" ucinili su to iz posve drugih raloga (postoji nesto sto se zove real life, obveze, posao, obitelj..) a ne zbog ukidanja oglasnika ili hitlerovskih moderatora
iskreno, niti ja ne pridonosim tematskim dijelovima, pogotovo otkad moderiram nemetaski dio, jer uz hrpu s*anja u RL i nadziranje cetare jednostavno ne stizem! ali krislano mi je jasno cemu ovaj forum sluzi, koji je njegov smisao i primarna tematika!
stoga, svima koji biste htjeli zajebanciju i anarhiju, po milijuniti put - slobodno krenite dalje! tu je necete naci sve dok se iole postuju ideje i zamisli pokretaca ovog foruma!!

Odgovori uz citat
Bookmarks