= Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
da se nisi možda zapitao da si i sam malo striktan po pravilima? previše pedantan? sve po špagi?

Nema neke opuštene atmosfere. svi moraju prvo napisat post na papir pa onda napisat na forum da ne bi nešto krivo i van teme slučajno stavio na forum.

chill out svi.
Pišeš gluposti.

Ja ne vjerujem da sam baš linearan i uštogljen, meni je lijepo dok ja dođem na forum tražeći rješenje problema koristeći Search pa napisati [Siemens], [Nokia] nego da svako piše nešto drugo.

Lakše češ naći problem na taj način nego kad su naslovi tipa "Imam problem", "Pomoć" itd.

Što se tiče novih i aktivnih članova, ja mislim da ako ovdje dođe samo jedan ili dva člana koji budu svakodnevno aktivni i koji se budu uklopili u Chataonici , mislim da je to dovoljno. Cionn i Tails nek budu primjeri. Oni su "novi" članovi pa evo, svakodnevno vidim njihove postove po temama (i to smisliene postove).

Shvati da 99% ljudi traži rješenje za problem koji imaju, jebe se njima za "Zajebancije" , "Slike komada uhvaćenih mobitelom", "opišite osobu iznad sebe".
A i pogledaj kakvi su dobili ban. Nacisti i Tuzlak-like ljudi koji sigurno imaju problema s pravilima i u stvarnom svijetu. Stoga modovi su baš onakvi kakvi trebaju biti. Ode vam pokoji post i dižete galamu. Očito nekima teško pada kad nemaju 3000, nego 2999 postova.

Tu spominjete forum.hr. Ja sam se registriro tamo i imam 0 postova. Zašto? Zato jer mi se takav forum ne sviđa.

Imam osjećaj da će ovaj post biti popljuvan