Vi se ocito ne koristite pretrazivanjem foruma. Ja sam tu vec dvije godine,i imao sam slicna,tj ista iskustva. Postovi su mi se brisali,i onda sam poceo malo dublje prckat dok nisam nasao ono sta trazim,i tek tad mi je sve bilo jasno. Znam takoder osjecaj kad nesto trebam a tesko je nac pa onda postam novu temu,i kasnije uocim postojecu temu jer sam bio ljen potrazit... Dakle,bez obzira sto moderiram jedan dio foruma,mogu vam zagarantirat da se vasi postovi ne brisu na racun samovolje ili ustajanja na lijevu nogu moderatora ili iz nekih slicnih razloga. Da ste stalno u istom dijelu foruma i da ste sve pohvatali gdje se sta nalazi i cemu sluzi,neki postovi bi vam kopali oči,a tako je i sa nama koji vodimo ovaj forum. Nista vam se zlonamjerno nije obrisalo i u to budite sigurni.
Ja dok nisam postao mod,jako cesto sam prijavljivao takve postove moderatorima jer me je kopalo sta se ne nalaze gdje bi trebali,ili ako su duplikat vec postojece teme. Niste jos pohvatali sve,a to nitko od nas niti ne zahtjeva od vas,pa iz tog razloga molim da se suzdrzite jer vas nitko ne zakida iz provokacije ili dosade. Radimo svoj posao kako god mozemo najbolje i besplatno,pa bi malo razumijevanja dobro doslo. Sta mi imamo u zivotu ako npr. Cionnu obrisemo post iz puke dosade? Sta imamo od toga? Dajte se skulirajte malo,jer ovako poslozen i pregledan forum imate danas nakon dosta godina samo zato jer se dobro vodi i odrzava. Toliko od mene. NHF...