i969i skuzi da ovdje pravila se mijenjaju jedino ako se skupi dovoljna masa clanova slozni u tome ili se voditelji ovog foruma dogovore da je nuzno.....pojedican tesko da ce ista ovdje promjeniti cast iznimkama (admini i sm)....iako bi mozda bilo dobro da se otvori oglasnik za korisnike npr. koji su tu 2god i imaju 500+ postova ali opet......nikad se nezna....mozda opet ne bi funkcionirao bas najbolje.....a dobro je luna navela....pa nije nas oglasnik bio nesto specijalno uber vanzemaljski......evo ti......95% OVIH foruma ima oglasnik ako toliko patis za tim.....i mislim da nas forum ne stagnira posto se sjecam da kad sam ja doso smo imali oko 13k clanova a danas oko 35k clanova.....te cifre govore dovoljno za sebe......eto to bi bilo od mene
P.S. ja mislim da vodstvo foruma obavlja savrsen poso i forum stvarno je najpregledniji na kojem sam ja bio....i obavljaju posao savrseno za koji nisu placeni.....zato molim te zas zajebavas modove,admine i sm-ove kao da nemaju pamtnijeg posla nego tebi tu objasnjavati neke sulude i nepotrebne stvari.....

Odgovori uz citat
Bookmarks