JA se slažem da treba obrisati off, ali isto tako smatram da bi bilo korektno preko pm-a obavjestiti člana da mu je izbrisan post da ne bi dolazilo do zbunjivanja. haha
JA se slažem da treba obrisati off, ali isto tako smatram da bi bilo korektno preko pm-a obavjestiti člana da mu je izbrisan post da ne bi dolazilo do zbunjivanja. haha
Na dnevnoj bazi se obrise previse postova a da bi se svakoga obavijestavalo zasto je i kome je post obrisan.
Moderatori imaju pravo i ovlasti da odrzavaju forum sto urednijim i sto organiziranijim...tu spada i uklanjanje postova koji ne koriste nicemu osim otezavanju dolaska do konkretnih i korisnih informacija.
Na preko 2000 postova koje imam, nemam niti jedan obrisan, a da brisanje nisam trazio sam...dakle nitko se nije urotio protiv vas niti ima pik na vase postove...samo prije nego postate promislite gdje postate, i zasto i doprinosi li taj post kvaliteti rasprave ili je napisan samo da se nesto napise.
Ako ne zelite na taj nacin funkcionirati...i to je OK...imate izbor da ne mislite, ali onda se nemojte buniti na pokoji obrisan post.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks