Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 82

Threaded View

Moderator Postignuća:
    SocialVeteranOverdrive25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    45.488
    Nivo
    52
    Bodovi: 45.488, Nivo: 52
    Bodovi: 45.488, Nivo: 52
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako ovaj forum DANAS izgleda ovako kako izgleda i ima u sebi ono sto ima DANAS,razmislite sta bi imao DANAS da se dupli i vec odgovoreni te besmisleni postovi nisu brisali? Nemam nista protiv forum.hr,al po njegovom izgledu i sadrzaju te preglednosti i nabacanim temama kojih u vecini slucajeva ima na najmanje 5 mjesta samo se malo drukcije zovu,mozete vidjet zelite li to ili ne? Uglavnom ako zelite,imate tamo a ovdje ostajemo na konkretnim temama u konkretnim podforumima koji su tu postavljeni davno,i prije nego su se neki pobunjeni i "oštećeni" forumaši registrirali. Za offtopic i chatanje imate četaru pa mozete tamo samnom brusit do mile volje...
    Caru carevo,Bogu božje i amen,ako me shvacate... Tu se natezete oko postova koji su vam obrisani,a nitko jos nije dokazao da mu je badava obrisan post ili tema,i bez pokrica. Izađite s konkretnim postom,pa nek se mod koji je brisao javi i objasni zasto je brisao post ili temu. Vidjet cete da ce vam se dat bar dva odgovora na koja necete imat sta komentirat i prihvatit cete sta vam se kaze jer cete vidjet da ste postali nesto sta vec postoji na forumu. Lijepo sam reko da modovi,admini i ostali iz vodstva znaju gdje je sto i zato znaju da je neki vas post suvisan i da ga ima na drugom mijestu gdje mu je mijesto i gdje je davno postan i objasnjen od strane dobrih forumasa koji su pomogli i doprinjeli u rijesavanju vaseg problema u obliku odgovora na vase pitanje u kojem trazite pomoc. Nismo ni mi budale i od bezveznog brisanja nista nemamo,al vi nikako da to shvatite.
    Vi ste uvjereni da se ponasamo hitlerovski,da se preseravamo i uzivamo u brisanju vasih postova i da svršavamo na to. To nam je "hvala" za sve dosad kako meni,tako i kolegama koji su odavno tu i koji su stalno na usluzi besplatno. Dosta vas ne zna cijenit neciji rad,a 80% naseg rada ne vidite i za njega ne znate,al svejedno hladite jezike ovdje i praznite se na nama ko da smo Boga ubili. Pun mi vas je vise kufer,jer nema te logike po kojoj mogu shvatit vase viđenje nas kao diktatora i provokatora te uštogljenih šmokljana koji su 24/7 pred monitirom i jedva cekaju da nekoga "oderu"...
    Ja vas ne razumijem,a da sam poremećen ili bolestan,nisam... Valjda...
    NHF svima,ali povukli ste me za tipkovnicu...

2. 'Hvala' kažu:

Slične teme

1. 5 godina cafe.mobila se blizi....
    By zerobravo in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 708
    Posljednji post: 29-01-2008, 20:28
  2. Pitanje za vodstvo podforumu oglasnik
    By jdabic1 in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 78
    Posljednji post: 03-12-2007, 23:10
  3. Novi izgled cafe mobila??
    By Serious-Sofa in forum Mobil Internet c@fé