Koristio sam Jet i mogu reći da mi je to sada najjači mobitel, odnosno jedan od najjačih. Mobitel je prepun mogućnosti. Leti! Valjda se zato i zove Jet. Avion. Ima multitasking i zato mu treba tako jak procesor. Iako nije smartphone, mobitel se ponaša kao da je smartphone. Inače, godinama koristim Symbian mobitele i stalno njih kupujem. Ali, ovaj Jet me je oduševio. Jednostavno, ne znam od kud da krenem s opisom mobitela. Nema čega nema. Ono zumiranje mi je jače nego kod iPhonea - samo s jednim prstom, dok kod iPhonea treba koristiti dva prsta. Fenomenalno! Koristio sam internet na njemu, preko wirelessa. Odlično, može se imati 5 aktivnih različitih stranica. Pa ono Kocka sučelje. Skidam kapu.
Ekran odlično reagira, kao i prepoznavanje rukopisa. Otključavanje mobitela je moguće pisanjem bilo kojeg slova na ekranu, koje se prethodno definira u mobitelu.
Ima stvarno toliko toga. Ima praktički tri izbornika koji se kombinirano mogu koristiti: TouchWiz, Kocku i widgete. S tim da se novi widgeti mogu skidati s interneta. Snimanje muzike s FM radija, prepoznavanje muzike. Navigacija. Fotić mi se čini dobar, iako ga nisam još previše istestirao.
Cijena od 3300 kn mi se čini potpuno normalnom i prihvatljivom.
Mogu samo reći: Samsung, svaka čast. Mobitel koji se ponaša kao smartphone, a nije to.