eto, georgy ti je odgovorio. Ispitivanja nikad ne provode sami proizvođači jer moraš priznat to ne bi bilo imalo nikakvog smisla. A pošten sam mislio pod tim da si siguran da su sve sigurnosne norme zadovoljene, da imaš pravu garanciju, servis i u slučaju isteka garancije, ali i ono najbitnije za windows mobile: golemu zajednicu koja se bavi razvojem aplikacija. Za kineza sigurno nećeš nać neke bolesno skuhane romove koji wm mobitel mogu pretvorit u nešta svakodnevno iskoristivo. Ja sam godinama koristio wm i kao pda je odličan ali kao mobitel, što sam već i nekoliko puta objasnio zašto-ne. Ono što ga i kao mobitel pretvara u iskoristiv uređaj su kuhani romovi.

A ovo s etikom...pa dovoljno govori da bez srama rade kopiju iphonea, aute koji se od luksuznih europskih razlikuju samo u znački, itd. a recimo ti isti auti imaju manju sigurnost nego yugo za šta ima dokaza na youtubu koliko te volja i žalosno je da ljudi kupuju takve proizvode samo da bi se mislilo da si mogu priuštit nešta luksuzno po cijenu vlastitog zdravlja. (ovdje ću ipak isklučit tebe i taj daxxian jer si za tu istu cijenu mogao kupiti i pravi iphone)