Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 111

Threaded View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    3G iPhone/Android G1
    Operater
    Vip/T-Mobile/Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao N.F. Pregledaj post

Iskreno, mene uopce ne interesira da li cu koristiti wm, symbian, apple, tako dugo dok ono sto koristim zadovoljava moje (mobilne) potrebe. Trenutno sam izrazito zadovoljan htc hd-om. Poprilicno mi je bitna dobra navigacija, pa iskljucivo zbog toga niti ne razmisljam o iphonu.
    Veliki potpis na ovo, ko kuća ( prvi dio),

doduše takav sam tip da stvarno svašta moram isprobati pa zato i puno eksperimentiram sa OSovima i mobitelima, pogotovo ako izađe nešto zaista novo ( ne prevrtanje po jedno te istim davno napravljenim stvarima). - iPhone OS, Android i Web OS.

ali ovo ...

Pa ako na pcu pokrenes istovremeno npr crysys, kodiras video, raras velike datoteke, pokrenes jos x programa, pa zar nije normalno da se sve uspori? Na wmu mozes pokretati vise programa istovremeno, a na iphnou tog nema i zato je brzi!
    Upravo da bi se izbjegao takav user expirience je na iPhoneu filozofija gašenja appova kada se izađe iz njih. Isto tako ako je to slučaj zašto se to ne dešava na Androidu? Full blown multitasking OS, i nikada do sada nisam imao takav slučaj na njemu. Ima bugova i crasheva ali mi se nikada nije desilo da mi se toliko uspori kao WM. To se zove inteligentni memory management i to je razlika između windowsa (WM) i Linuxa ( Android OS).

Odnosno to je rezultat "krpanja" osa u periodu od nekoliko godina ( windows mobile) umjesto building from scratch (Android)
    Zadnji uredio Bi0 : 17-06-2009 u 14:10

Slične teme

1. Internet i ostale opcije
    By Brane333 in forum A1
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 25-03-2009, 22:12
  2. Odgovora: 4
    Posljednji post: 14-01-2009, 23:08
  3. Odgovora: 4
    Posljednji post: 08-02-2008, 19:20
  4. pitanje za elektrotehničare i ostale
    By Ifrit in forum Mobil Internet c@fé