Veliki potpis na ovo, ko kuća( prvi dio),
doduše takav sam tip da stvarno svašta moram isprobati pa zato i puno eksperimentiram sa OSovima i mobitelima, pogotovo ako izađe nešto zaista novo ( ne prevrtanje po jedno te istim davno napravljenim stvarima). - iPhone OS, Android i Web OS.
ali ovo ...
Upravo da bi se izbjegao takav user expirience je na iPhoneu filozofija gašenja appova kada se izađe iz njih. Isto tako ako je to slučaj zašto se to ne dešava na Androidu? Full blown multitasking OS, i nikada do sada nisam imao takav slučaj na njemu. Ima bugova i crasheva ali mi se nikada nije desilo da mi se toliko uspori kao WM. To se zove inteligentni memory management i to je razlika između windowsa (WM) i Linuxa ( Android OS).Pa ako na pcu pokrenes istovremeno npr crysys, kodiras video, raras velike datoteke, pokrenes jos x programa, pa zar nije normalno da se sve uspori? Na wmu mozes pokretati vise programa istovremeno, a na iphnou tog nema i zato je brzi!
Odnosno to je rezultat "krpanja" osa u periodu od nekoliko godina ( windows mobile) umjesto building from scratch (Android)

( prvi dio),
Odgovori uz citat
Bookmarks