@Bi0
1. BB - svi uređaji zajedno možda, Nokia također. Nijedan uređaj sam za sebe nije prešišao prodaju iPhona
2. Cijena od 170$ za Palm Pre - iskreno ne vjerujem da je tako visoka cijena, ali eto (mislim samo na materijale koji su unutra). Osobno smatram bez obzira što oni rekli da je cijena samih materijala potrebnih za sastavljanje tog mobitela max 20€, ali evo ako tako kažu, amo reć da je to cijena
4. Tko bi ostao? Pa ljudima se već godima nudi Linux, Mac,... Koliko bi ljudi ostalo na Windowsima da im se ponudi nešto drugo? Evo ti odgovora, isto onoliko koliko i na windowsima na mobu, možda neznatno manje? Da li ti ovaj tekst tipkaš sa možda Mac-a? Možda i jesi, jedan od 100...
A koje to stvari ne možemo negirat? Da je spor? Jeli to jedino? Koliko god ovih tekstova čitam, sve mi se svodi na kraju na jedno.
iPhone user: WM je spor, iPhone je brz, iPhone je nenadmašan, ima sve
WM user: iPhone nema bluetooth, kameru, besplatne aplikacije, tipkovnicu...
I HTC TouchPro i X1 su isti komad plastike sa drugom značkom. Ista ih tvrtka proizvodi i sklapa, isti software imaju, isti su ukratko. Pitanje je samo tko voli SE, a tko ne. jedina stvar koja ih razlikuje je ta što X1 ima panele i može skočit iz kože WM u iPhone, TouchFlo ili bilo što slično tome samo jednim klikom. Ako te baš toliko zanima, napravit ću ti jedan video review kako se X1 u 2s transformira u iphone ili htc ili što ti srce već želi.
Molim te da mi navedeš jedan WM koji je zbog nečega u prednosti nad X1. Samo jedan uređaj i naravno argumentiraj. Možeš reć HTC Touch HD, ima veći ekran, koristio sam ga, stvarno je ljepše imat veći ekran, ali nema tipkovnicu,...

Odgovori uz citat
Bookmarks