ne prodaje se najviše u klasi, BB je prešišao iPhone u prodaji, a Nokia da ne govorimo. Nije u tome fora.iPhone se najviše prodaje u klasi da li to znači da je najbolji?
osobno me neopisino vervira taj termin "iPhone killer" jer označava da se proizvođači ne orjentiraju na ono što je najbitnije - donošenje inovacija, novih koncepata i razvoja potpuno novih jedinstvenih riješenja , nego se koncentirraju na to da dokažu da je njohov telefon bolji, jači, veći od onog prethodnog. Čista nebuloza ako pitate mene.Onda bi se svi auti u HR trebali zvati "Astra killer" jer je to auto koji se prodaje najviše, što sigurno ne znači da je najbolji.
Varaš se, cijena kod skupljih uređaja nije ključna stavka, ako bi se prodavali ispod cijene koštanja (dakle sa minusom) normalno je da bi se jako dobro prodavali, ali to nije cilj. Cilj je prodati što više uređaja koji istovremeno imaju najveću moguću profitnu maržu.Da je netko od proizvođača htjeo pokopati iPhone, što je zaista sada teška misija, jednostavno bi prodavao uređaje poput X1 za cijenu od 100€ u dućanu. Ta sklapanje jednog X1 ne dođe više od 20€, a bome ni iPhonea.
Samo materijal utrošen u jedan Palm Pre košta 170$, Za iPhone je izračunato da je to oko 120 ili 140$.
Nema tko ne bi, ali to nije glavno pitanje. Pitanje je koliko bi ljudi ostalo na toj WinMo katastrofi nakon što im se po prvi put ukaže prilika da kupe nešto što drugo. Pitanje je da se nudi X1 za 150 i HTC Touch HD (ili bilo koji drugi "solidan" Winmobile) za 1000 koliko bi ostalo na X1. Ja duboko ( ali duboko razočaran sa X1, a bome i X2 po svemu do sada napisanom). SE je bio jedan od prvih velikana u Smartphone klasi sa P serijom UIQ i X1 im nije trebao.
NHF tebi jer vidim da si X1 fan i to je ok, ali neke stvari jednostavno ne možemo negirati

Odgovori uz citat

Bookmarks