lol a ništa sad ostani sjedit i čekat da te napadnu zbog tog, nema druge. To je stvarno bila pila od mobitela znam da asm onda još bio relativno mali i sve novce sam ostavljao samo da ga mogu nabavit, ko židov sam bio (isprika svim židovima).
lol a ništa sad ostani sjedit i čekat da te napadnu zbog tog, nema druge. To je stvarno bila pila od mobitela znam da asm onda još bio relativno mali i sve novce sam ostavljao samo da ga mogu nabavit, ko židov sam bio (isprika svim židovima).
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
a nek napadaju sta cu im jaje imas pravo to je bio pravi Mobitel u to doba nije ni jedan mobitel bio ni Blizu R520m
Ali to su stara vremena kad su Novi modeli mobitela izlazili 2 puta godisnje a ne kao sada svakih 1-2 mjeseca nekaj novo.
al nekako mi je t26 ostao u jako dobrom sjecanjuto je bilo u to doba EVOLUCIJA tako nesto malo i fuuul taki je bio cak mislim da je to bio PRVI mobitel koj nije bio plastican .)
Bookmarks